Reacties voor: Gruber: ‘iPad Mini wordt door Apple getest’

Volgens Daring Fireball's John Gruber test Apple op het moment een 7,85 inch iPad in zijn labs. Er doen al langer geruchten de ronde over dit kleinere model, dat volgens Gruber de resolutie van de iPad en iPad gebruikt.
Lees het complete artikel → Gruber: ‘iPad Mini wordt door Apple getest’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ja duh. Dit schreef ‘ie een tijdje terug trouwens ook al. En dat is logisch om de volgende reden:

    Apple test alle mogelijkheden. Ze hebben niet zomaar voor de grap precies deze verhouding en dit formaat iPad en iPhone gekozen. Daar is maanden aan testen met alle mogelijke vormen, maten en verhoudingen aan vooraf gegaan. Dat doen ze met alles. Jarenlang waren er Intel Macs, ver voordat er daadwerkelijk overgestapt werd.

    Ook nu zullen ze een 7,85 inch hebben. Misschien is die wel vergevorderd, misschien is ‘ie al praktisch productieklaar. En dan nog kan het jaren duren. Apple weet namelijk precies hoe ze de markt moeten bespelen, hoe ze devs moeten binden en klanten moeten plezieren. Een kleine iPad komt pas uit wanneer en vooral als dat logisch is.

  2. @Admiraal Schuurtje:

    Of misschien komen ze pas met de kleine iPad uit als de hype groot genoeg is. Daarbij nu de new iPad een hogere resolutie heeft kan een kleinere iPad het bestaansrecht van de grotere iPad niet in twijfel brengen. Het duurdere broertje biedt meer in vergelijking met het kleinere broertje.

    Misschien, misschien, misschien…who cares! I do.

  3. Moet nog zien of Apple met een kleinere iPad komt. Die kleine iPhone kwam er ook nooit. Ik hoef in ieder geval niet een kleinere, dit schermformaat is voor mij perfect.

  4. En zo blijft dit gerucht terug komen tot het ooit een kaar waarheid is. Jammer dat men hoopt dat als een bekend iemand het zegt het meer waar is dan wanneer het een anonieme bron is.

  5. Ook ik vind het huidige schermformaat prima. Een kleinere hieft voor mij niet. Zeker niet als het scherm geen retina kwaliteit heeft.

  6. Ik denk dat het niks zal worden want de iPad heeft een perfect formaat

  7. Kleinere iPhone dan??
    Daarover werd ook jaren over gepraat, iPhone nano etc…

  8. Ik wil wel een kleine iPad voor auto toepassingen.
    Inplaats van een radio…

  9. Wat te denken van een 7,85 inch remote controle voor een Apple TV

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.