Google zoekfunctie werkt niet? Gebruik iGoogle of schakel de T-Mobile SpeedManager uit! (Update)

Als de Google-zoekfunctie op de iPhone niet goed werkt, kun je in plaats daarvan gebruikmaken van iGoogle.com. Deze recent verbeterde startpagina werkt wel. Ook lijkt het zoeken via Google in iPhone OS 3.0 weer goed te werken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Als je in het Google-zoekvak op de iPhone informatie probeert te zoeken, dan zul je misschien gemerkt hebben dat het niet altijd werkt. Google gaat wel zoeken, maar levert 0 resultaten. Gelukkig is er een oplossing: gebruik de klassieke weergave of de recent verbeterde startpagina iGoogle.com. Daarmee werkt de zoekfunctie wel. Ook onder iPhone OS 3.0 lijkt de zoekfunctie weer zonder problemen te werken.


Links de situatie op een iPhone met OS 2.2.1, rechts een iPhone met 3.0 (maar met een steekproef van 2 exemplaren is natuurlijk nog niet te zeggen, dat het ook op alle toestellen met 3.0 goed werkt – daarom graag jullie reacties).

Dankzij een reactie van Casper is inmiddels bekend geworden dat de oorzaak van de niet-werkende Google-zoekresultaten de T-Mobile Speed Manager blijkt te zijn. Door deze uit te schakelen via http://speed.t-mobile.nl zou je weer zoekresultaten moeten zien.

google zoekvak   google zoeken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

46 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.