T-Mobile: MMS op de iPhone vanaf 17 juni, prijzen iPhone 3G S nog niet bekend

T-Mobile heeft via haar Twitter-account laten weten dat de prijzen van de iPhone 3G S voorlopig nog niet bekend zijn. Wel komt MMS vanaf 17 juni meteen beschikbaar, voor iedereen die iPhone OS 3.0 installeert.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

T-Mob 3G ST-Mobile heeft via haar Twitter-account laten weten dat MMS op de iPhone vanaf 17 juni direct zal worden ondersteund. Op die datum (waarschijnlijk ’s middags bij ons) komt officieel OS 3.0 uit, de nieuwe firmware voor de iPhone en de iPod touch. Omdat de juiste MMS-instellingen in deze firmware-update ingebakken zitten zal het sturen van een bericht met een foto, audio-clip of video direct ondersteund worden. De kosten voor het versturen van een MMS zullen 50 eurocent bedragen, het ontvangen van een MMS is gratis.


Gebruikers die vorige week de Gold Master van OS 3.0 hebben geïnstalleerd, konden al MMS’en via het T-Mobile netwerk. Deze functionaliteit komt nu dus voor alle gebruikers (ook van de iPhone 3G) per 17 juni beschikbaar. De kosten voor het versturen van een MMS vallen overigens niet binnen de bundel en zullen dus apart afgerekend worden.

T-Mobile laat verder weten dat de prijzen voor de nieuwe iPhone 3G S vooralsnog niet bekend zijn. Op 26 juni zal de nieuwe iPhone naar Nederland komen en hier door T-Mobile uitgegeven worden. De prijzen voor het nieuwe toestel in combinatie met de verschillende abonnementen zullen zowel via de website van T-Mobile als via Twitter worden gecommuniceerd. In het algemeen wordt verwacht dat de abonnementsvormen gelijk zullen blijven aan die van de iPhone 3G. Op de website van T-Mobile is wel een prijstabel te vinden (zowel voor consumenten als voor zakelijk), maar dat zijn de oude prijstabellen die ook al voor de iPhone 3G golden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

99 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.