Google Pixel Watch 2022 met Google Maps

Reacties voor: Google Pixel Watch nu aangekondigd, wat vind jij ervan? [poll]

Google heeft de Pixel Watch officieel onthuld. Eerder lekten al foto's en details, nu weten we hoe de Google Pixel Watch eruit zal zien - en het lijkt totaal niet op de Apple Watch. Vind jij het een goede keuze?

Reacties: 19 reacties

  1. Lijkt wel op een AirTag

  2. Apple hoeft er inderdaad geen zorgen om te maken. Apple heeft inmiddels als zo’n titel opgebouwd dat het met gemak de concurrentie met afstand achter zich houdt. Apple is op dat gebied trendsetter.

  3. Zijn meer mensen met een Android telefoon ; en dat combineert niet met de Apple watch. Beetje alles of niks bij Apple . En trendsetter ….. dat was ooit maar nu hobbelt de boel wel wat achter Android aan met bijvoorbeeld verversing van scherm en geen nodge

  4. Enige serieuze concurrent is momenteel Samsung, die ook echt een mooier horloge heeft.
    Het probleem met de smartwatch markt is dat er maar een paar zijn die een beetje serieus zijn met deze markt.
    Ik bedoel dan dus Apple, Samsung, fitbit, Garmin en vast nog een paar.
    Apple blokkeert actief een fatsoenlijke ondersteuning van andere producten, dus dan heeft inderdaad de Apple watch het grootste marktaandeel.
    Alleen het is echt niet het beste of mooiste product op de markt.

  5. @Leo: Op smartphones loopt Apple wat achter, maar wat heb je aan een fabrikant wat nog vlees nog vis levert. Apple is mee van het zwart-wit kijken. Maar blijkbaar ondanks de massa legt het Apple geen windeieren, de Apple Watch is functie boven vorm, en blijkbaar verkopen de Apple Watch tot op heden nog goed.

    Ook de series 8 zal daarin ook niet teleurstellen.

  6. @Lemco: daar gaat het niet om, is het punt niet het punt is dat die twee horloges geen concurrent van elkaar zijn, zeker de Apple niet voor de droid gebruiker, mogelijk kan andersom wel maar Apple mensen hebben minder met de ander fabrikanten tenzij ze specifieke hardloop functies of klim functies of zo willen.

  7. (Red.) De Google Pixel Watch is nu officieel aangekondigd, we hebben het artikel daarom aangepast.

  8. Ik ben wel fan van het design. Heel clean met die ronde vorm en afgeronde behuizing. Maar overstappen doe ik niet zo snel, te grote fan van het Apple ecosysteem om over te stappen naar Android 🙂

  9. Het zou mooi zijn als Apple eens met een rond model kwam zoals de Samsung Smartwatch. Ik vind het model van Apple erg lelijk (is geen mooie klok) en ga daar ook niet mee lopen. Google smartwatch zal best een publiek voor zijn, maar ook niet bij mij. Als Apple op een mooie ronde klok overgaat, dan zit die niet lang daarna om mijn pols.

  10. De bezels zijn wel echt huge. De hebben t mooi weten te verbergen door de zwarte wallpaper.

  11. Ik kocht ooit een aluminium horloge van Emporio Armani. Met een bol scherm van gehard glas. Door die vorm al na een week een forse kras.
    Apple’s watch lijkt me qua vorm iets minder kwetsbaar.

  12. Gezien de vele abnormale bugs waarmee de Pixel 6 in de markt is gezet, waarbij veel standaard functies zoals bellen , vingerafdrukscanner e.d. niet of heel slecht werkten, heb ik al niet het vertrouwen dat het met dit horloge veel anders zal zijn. De werking en gebruikersvriendelijkheid van een Android Wear smartwatch haalt het gewoon niet bij een Apple watch. Dit is mijn ervaring nadat ik een keer een Fitbit had gekocht die na een week al in de la lag wegens niets toevoegend en slechte werking. Ik heb zowel Android wear, Fitbit en Apple watch gehad. Net zoals de Pixel toestellen voor Apple nooit een echte concurrent zullen worden zal dat ook niet het geval zijn voor de smartwatches. Ook al omdat deze slecht met andere besturingssystemen samen werken in beide gevallen.

  13. Als Apple Watch eigenaar…ik vind ‘m net zo lelijk als de Apple Watch.

  14. Ik zie niet goed in wat dit google horloge als eventueel extra heeft boven een apple watch. Is er iets wat dit horloge kan wat de apple watch niet kan? Als specifiek sporthorloge heb ik de garmins wat hoger ingeschaald, als ‘daily wearer’ de apple watch.

    De google assistent (en ik neem even aan dit horloge ook) kan geen apple music spelen. Voor mij een nadeel. Ander nadeel is dat de google assistent zoiets eenvoudigs als een boodschappenlijst alleen met heel veel herhaling, op een specifieke manier (ok google, zet op de boodschappenlijst… -wat moet ik toevoegen? -suiker… want ‘zet suiker op de boodschappenlijst werkt niet, dan komt het terug met recepten..). Dat zal dus met dit horloge niet beter zijn. Alle google speakers zijn hier inmiddels het huis uit.

    Niemand weet nog hoeveel updates het horloge zal gaan krijgen, android heeft niet bepaald een goede naam daarin.

    En dan hebben we het nog niet over google en ‘the social dilemma’… ik zit niet te wachten op google ads voor de philips apnue apparatuur ;-).

  15. Hahahaha kermis ding

  16. Origineel geplaatst door Patrick
    Het zou mooi zijn als Apple eens met een rond model kwam zoals de Samsung Smartwatch. Ik vind het model van Apple erg lelijk (is geen mooie klok) en ga daar ook niet mee lopen. Google smartwatch zal best een publiek voor zijn, maar ook niet bij mij. Als Apple op een mooie ronde klok overgaat, dan zit die niet lang daarna om mijn pols.

    Rond is alleen handig met fysieke wijzers. Voor een digitaal scherm is het gewoonweg onhandig.

  17. Eerlijk gezegd heb ik het na 10 jaar Android wel mee gehad. Je betaald je voor een top toestel blauw en krijgt met moeite 3 jaar updates. Heb diverse Android smartwatches gehad en de ticwatch pro 3GPS was als enige haar prijs waard. Maar nu ik sinds een half jaar de overstap naar Apple heb gemaakt en de Apple Watch 7 in combinatie met de iPhone 13 heb kan ik alleen maar zeggen dat Apple absoluut vooruitstrevender is en kwalitatief veel degelijker gebouwd plus veel mooier is. Voor mij is Apple de grote winnaar.

  18. Ik ben zo langzamerhand ook wel uitgekeken op het “mini iPhone” design van de afgelopen 8 jaar. Tuurlijk, de functionaliteit is heel belangrijk maar het design mag zo zachtjes aan wat inspirerender. Omdat Apple waarschijnlijk nog wel een paar jaar doorgaat met dit design is mijn huidige 5 de laatste. En nee, de Google Watch is evenmin een aantrekkelijkste optie. Ik ga terug naar een hybrid…een mooi vormgegeven horloge met een vleugje “smart”.

  19. Ik heb de series 6 sinds dat die in NL beschikbaar was, dus dat zal denk ik nu iets van 1,5 jaar zijn.
    Nu vind ik het voortaan vreemd om een rond digitaal horloge te zien.
    Hoe snel je ergens aan kunt wennen is toch wel bizar 😵‍💫

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.