Google Maps toont alternatieve routes in navigatie

Google Maps voor iPhone en iPad toont voortaan berichten als er een snellere, alternatieve route beschikbaar is tijdens het navigeren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Beste navigatie-apps iPhone Google MapsGoogle Maps is een slimmere applicatie geworden tijdens het rijden. Google’s navigatie-app geeft voortaan berichten tijdens het navigeren als er een snellere route beschikbaar is. Het kan gelden voor een verkeerde afslag die je hebt genomen waardoor je van de beoogde route af bent geweken, maar ook als ergens minder verkeersdrukte is en je er daardoor sneller over kan navigeren. De alternatieve route in Google Maps worden alleen aangegeven in de navigatiemodus van de applicatie en dus niet voordat je begint met rijden.

In het startscherm van het navigeren krijg je al vaak de keuze uit een of twee alternatieve routes naast de meest logische weg.

Met de nieuwe functie kruipt Google Maps qua navigatie dichter aan tegen Google’s eigen Waze, die dezelfde slimmigheid bevat en tijdens het rijden ook anticipeert op verkeersdrukte en -stremmingen.

Downloaden: Google Maps (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:31
Onderwerpen google, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.