google-agenda-icoon-groot

Google Agenda-app toont nu weeknummers en 7-daags weekoverzicht

Google Agenda toont voortaan weeknummers, een 7-daags weekoverzicht en kan Google Drive-bestanden toevoegen aan afspraken. Allemaal handige verbeteringen die de app nog beter maken.

google-calendar-tabletGoogle Agenda heeft vanavond een update gekregen en bevat allerlei handige nieuwe functies. Zo kun je nu Google Drive-bestanden toevoegen aan een afspraak. Drive controleert daarbij of iedereen de bestanden kan openen. Dat is bijvoorbeeld handig als je samen met anderen een vergadering hebt gepland. Je hoeft de notulen en andere vergaderstukken niet meer mee te sturen, maar verwijst gewoon naar een bestand op Google Drive.

De agenda-app van Google heeft ook een nieuwe 7-daagse weekweergave gekregen, zodat je in één oogopslag ziet wat je de hele week te wachten staat. We zagen ook een verbetering in de interactieve notificaties. Dit houdt in dat mensen die zijn uitgenodigd voor een bepaalde afspraak meteen kunnen reageren via e-mail. Ook kunnen ze vanuit de afspraak meteen een routekaart bekijken.

Nog een andere verbetering heeft te maken met weeknummers. Die zijn standaard niet te zien in de app, maar het was voor Google natuurlijk een kleine moeite om ze wél toe te voegen. Via de instellingen kun je aangeven dat je de weeknummers wilt zien. Eigenlijk is deze app nog maar kort beschikbaar. Versie 1.0 verscheen in maart 2015 en sindsdien zijn er een paar kleine updates uitgekomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2015, 21:02
Categorie Apps
Onderwerpen activity, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.