iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 23 juni 2015

In de iCulture Vandaag van 23 juni onder meer nieuws over roamingkosten en Uber, en een gezonde dosis aan apps, updates en deals.

iCulture Vandaag logo
Wat gaat er veranderen wat betreft roamingkosten? En waarom dient een privacygroep een klacht in tegen Uber? Dit en meer lees je vandaag in de iCulture Vandaag. Maar het echte nieuws kwam pas in de loop van de avond: een week voordat Apple Music wordt verwacht bracht Apple nog snel even een flinke reeks beta-updates uit. iOS 9, watchOS, El Capitan, ze kregen allemaal een nieuwe betaversie. In ééntje ervan ontdekten we ook nog een heel nieuwe functie, die het leven van heel wat mensen gemakkelijker gaat maken.

Nieuws

Apps

Tips en uitleg

iCulture Deals

Meer vandaag

Skype-Qik-iCVDeze apps en updates waren te leuk om aan ons voorbij te laten gaan:

  • Collect by WeTransfer (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - WeTransfer heeft de app voorzien van een betere interface, en maakt het versturen van bestanden stabieler.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Flightradar24 is voorzien van een nieuwe interface en laat je nu ook vluchten zoeken op basis van de route.
  • DataMan - Data Usage Widget (€0,99 + IAP, iPhone/Watch, iOS 16.6+) - DataMan ziet er nu een stuk beter uit op de Apple Watch.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu ook voor de Apple Watch.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - BBC Newsbeat is een nieuwe app waarmee je de verhalen van Newsbeat gemakkelijk kunt volgen. Voor gericht op jongeren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Voorzie je video van een bijschrift of zet er muziek onder. Ook kun je nu foto’s delen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.