GoodReader iOS-update

GoodReader krijgt grote update: 256-bit encryptie en Split View

De populaire PDF-app GoodReader heeft een grote update gekregen met tal van functies die het gebruik van de app nog prettiger maken. Er zit nu bijvoorbeeld 256-bit encryptie in en Split View-weergave op de iPad.

De PDF-lezer is opnieuw ontworpen en biedt vloeiender scrollen, zoomen en pagina’s omslaan. Je kunt je PDF’s nu ook een nieuwe manier gaan lezen, dankzij continu scrollen. Je ziet dan geen individuele pagina’s meer. De Reflow Mode haalt alleen de tekst uit een PDF en toont dit op een makkelijk leesbare manier. Er is ook een vernieuwde viewer voor afbeeldingen, die er moderner uitziet en sneller de afbeeldingen laadt.

GoodReader werkt met Apple Pencil 2

Mensen die met een Apple Pencil 2 in de hand door hun PDF’s bladeren, vinden in de GoodReader-app ook iets nieuws. Zij kunnen nu dubbeltikken op de Apple Pencil 2 om van tool te wisselen. De beveiliging is verbeterd door naar AES-256 over te stappen, zowel voor bestanden als mappen. Wat gebruik van de app ook veiliger maakt is de Secure Photocopy-tool, waarmee je bij gescande documenten de privacygevoelige info kunt wegwerken. En er is nu Split View op de iPad, zodat je twee bestanden tegelijk naast elkaar kunt zien.

GoodReader iOS-update

Het verschijnen van GoodReader 5.0.1 valt samen met het tienjarige jubileum van de app. Tien jaar geleden bracht ontwikkelaar Good.iWare een app uit waarmee je PDF’s kon lezen op iOS. Het was een instant succes. De app was vooral populair omdat je er heel grote PDF-bestanden mee kon lezen. Ook zaten er heel veel functies in.

Je kunt de app tegen betaling downloaden uit de App Store. Daarnaast is er een optionele in-app aankoop voor het Pro Pack, waarmee je toe krijgt tot alle functies. Voor het gebruik van AES-256 beveiliging heb je bijvoorbeeld het Pro Pack nodig en ook voor Secure Photocopy en Split Screen is de betaalde optie vereist. Gelukkig is het gebruik van de Apple Pencil 2 wel voor iedereen beschikbaar, zonder dat het je extra geld kost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2019, 17:50
Bron Bron Persbericht
Categorie Apps
Onderwerpen goodreader, pdf
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.