Gmail op de iPhone krijgt ondersteuning voor labels

Gmail ondersteunt sinds gisteren labels, maar alleen in de US Engelse versie en alleen in iPhone OS 2.2.1. Maar de mogelijkheden zijn nog beperkt.

gmail mobileGoogle is druk bezig om de mobiele diensten gaandeweg geschikter te maken voor de mobiele telefoon. De meest recente toevoeging was een mute-optie voor conversaties die je niet langer in je inbox wilt zien. Sinds maandag is er alweer een nieuwe functie bijgekomen: labels. Je kunt daarmee je e-mailberichten sorteren aan de hand van gekleurde labels, zoals privé, zakelijk of wat je maar wilt. Toch zijn er op de iPhone minder mogelijkheden dan op de desktop. Na het selecteren van een bericht ga je naar de More-opties waarbij je een bestaand label kunt kiezen.

Een nieuw label aanmaken, wissen of hernoemen is echter niet mogelijk.

Het meeste beheerwerk zul je dus op de desktop moeten doen. Voor ons zijn er nog meer beperkingen: het werkt alleen wanneer je de taal op US Engels hebt ingesteld en wanneer je iPhone OS 2.2.1 gebruikt. In de Nederlandse versie van Gmail krijg je bij een tap op Meer alleen een roller met Gelezen, Ongelezen, Ster toevoegen etc. te zien.

Via: CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2009, 12:00
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.