Reacties voor: Glasplaat wijst op smaller scherm bij vierde generatie iPhone?

Reparatiebedrijf iResQ heeft een glazen schermpaneel voor de iPhone ontdekt, die zou kunnen wijzen op de volgende generatie iPhone. Het scherm is veel smaller dan voorheen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 55 reacties

  1. hebben we de iPad achter de rug komen er weer geruchten over een nieuwe iPhone xD

  2. en dan is de iphone 4g uit gekomen en komen er zeker weer geruchten over een nieuwe ipod :p

    scherm smaller is lijkt me nice vindt hem soms breed net zo als bij de ipod touch

  3. here
    we
    go
    again

    🙂

  4. Gerucht 2 .. de home button wordt touchscreen? 🙂 aangezien het nu een gat is.

  5. iphoneclub heet de website toch? laat alle geruchten maar komen 😀

    ben dol op geruchten:)

    Hopelijk komt de iphone 4g er snel aan, ga ik meteen halen zodra hij te jailbreaken en unlocken is.

  6. Origineel geplaatst door Raggamannn
    Gerucht 2 .. de home button wordt touchscreen? aangezien het nu een gat is.

    Dat zou tof zijn, want dan is het geen home button meer, maar gewoon een contextgevoelige knop die verandert per menu / app.

  7. deze geloof ik 🙂
    vanwege …..
    de 4g wordt kloon van 3g alleen intern niet uitwerlijk wel 🙂

  8. Ik denk niet dat dit de 4G is. Ten eerste, wat is het nut van dat reflecterende plaatje aan de voorkant boven de speaker, ten tweede verschilt de achterkant van de “4G” wel erg veel met de 3G en 3GS zie bijvoorbeeld de bevestigings klipjes aan de zijkant van de “4G en de 3G/3GS hebben allebei de Homeknop in het scherm verwerkt en bij de “4G” zit deze er nog niet eens in. en ik denk ook niet dat het scherm van de 4G groter word dan de 3G/3GS, alleen de resolutie word misschien hoger
    Ik denk dat dit 1 of andere chinese namaak is.

    @Frank, dat zou NIET tof zijn. ik weet hoe touchgevoelige knoppen werken op bijv samsung telefoons en dat werkt zeker niet prettig aangezien je deze altijd wel perongeluk aanraakt, zit je net een spelletje te spelen en ga je perongeluk met je vinger over de homeknop, sluit ie het spelletje af.. lijkt me niet echt ideaal!

  9. Origineel geplaatst door Frank
    Origineel geplaatst door RaggamannnGerucht 2 .. de home button wordt touchscreen? aangezien het nu een gat is.Dat zou tof zijn, want dan is het geen home button meer, maar gewoon een contextgevoelige knop die verandert per menu / app.

    Dat denk ik niet, het is bedoelt voor ‘where ever you’re it takes you to the home screen’

  10. Ik ga er eigenlijk van uit dat het scherm een 16:9 verhouding krijgt ipv het huidige 16:10. Zoals de imacs. Dan kan het scherm groter worden zonder de fysieke afmeting van het apparaat aan te passen.

  11. Apple zou nooit de afmetingen van de nieuwe iPhone aanpassen. 1 reden is gewoon dat alle huidige apps het niet meer zouden doen of er niet uit zouden zien. Dat zou een #fail zijn.

    En wat is er mis met het huidige formaat?!? Dat is wel het laatste waar over geklaagd word

  12. Ja daar gaan we weer. Kunnen niet wachten

  13. Bij de iMac zijn we ook van 16:10 naar 16:9 gegaan, dus het zal me niet verbazen.

    Het zal me echter zeer tegenvallen als het uiterlijk weer niet wordt gewijzigd!

  14. Waarom noemen veel mensen dit ding 4G? Volgens mij is het 4e generatie netwerk nog niet normaal bruikbaar en op zeer weinig plaatsen actief?

  15. ah de geruchten roddelaars zijn weer bezig

  16. Rarara..ben eens benieuwd maar maak er mij niet zo druk over.. Door sommige geruchten hebben we soms wel eens spijt dat het gerucht geen realiteit is geworden en breken we appel gwoon weer af dat ze dit en dat moesten veranderen (door die geruchten)

    maaaaar altijd leuk eens te volgen 😀

  17. Ehhmm,… even iets anders aangaande de nieuwe iPhone 4G… ik werd vorige week donderdag gebeld door tMobile met de vraag of ik alvast mijn abo wilde verlengen en de huidige 3G in ontvangst wilde nemen… ik zei: nee, want ik wacht op de 4G (logisch toch, aangezien deze in juli te verwachten in…) zegt meneer tMobile dat de 4G eerst alleen in de VS komt, en pas een jaar later in Nederland…

    klopt dit?

  18. @Ricky: denk ik ook

  19. @richard:Natuurlijk niet!

  20. @richard:

    Ik zou vragen of hij dit zwart op wit zou kunnen geven, de 3gs nemen en in juli aan de hand van zijn schriftelijke verklaring contract laten ontbinden( omdat het een leugen is) en dan de nieuwe 4G nemen, heb je toch een paar maanden een 3GS 😉

  21. Ook ik ben gebeld met dezelfde reden, en kreeg hetzelfde verhaal en aanbod. Toch wacht ik op de volgende Iphone, waar rook is is vuur. @richard:

  22. I LOVE RUMORS!

    Facts can be so misleading, where rumors, true or false, are often revealing!

    oftewel… laat die geruchten maar komen!

  23. @richard: Dat is gewoon een verkooptrucje.. Dit is misleidende verkoop trouwens. Maar dan nog, het is tot nu toe bij geen enkele nieuwe generatie iPhone zo geweest dat deze een jaar later naar Nederland kwam. Nederland zat bij de 3GS zelfs bij de eerste 6 landen als ik het niet verkeerd heb.

    Pure onzinpraat van T-Mobile om zo veel mogelijk te verkopen. Ik zou een klacht indienen bij kassa oid wegens misleidende verkooppraatjes! 😛

    Ontopic: lijkt me sterk, hoewel een ander formaat wel logischer zou zijn, maar niet kleiner in oppervlak. Volgens mij wil men in de gaming wereld liever een groter scherm, denk dat ze daar eerder gehoor aan geven!

  24. Origineel geplaatst door Tom
    Waarom noemen veel mensen dit ding 4G? Volgens mij is het 4e generatie netwerk nog niet normaal bruikbaar en op zeer weinig plaatsen actief?

    het is ook iPhone 4de generatie en niet 4de generatie netwerk.

  25. I <3 geruchten en de discussies zijn nog leuker 😀 is altijd wel iemand bij die het goed heeft. Later ff terug kijken ik begin wel met wedden 🙂

  26. Ik denk dat het gat te maken heeft met een camera. videochat, here we come!

  27. Origineel geplaatst door Raggamannn
    Gerucht 2 .. de home button wordt touchscreen? aangezien het nu een gat is.

    In het huidige 3GS scherm zit ook een gat.
    De knop er in/onder beweegt naar beneden als je hem indrukt.

  28. The name 4g is wrong as there wont be any 4g networks fully active until 2011 in europe and later in the us.if holland does start a 4g network it will be like the start of the gsm network in the randstad only to start , it takes time to convert all the masts and as t-mobile have no plans to start this system this year ( would be better if they match thier network coverage to vodafone and kpn first before tampering on a 4g network ) i do not think the following iphone will have this feature , a faster iphone yes and a new look ( i hope ) is all we can expect this year

  29. Origineel geplaatst door Thumper_uk
    The name 4g is wrong as there wont be any 4g networks fully active until 2011 in europe

    The iPhone name is not necessarily linked to the network.
    Or do you know of any 3GS network ?

  30. Origineel geplaatst door Ricky
    Apple zou nooit de afmetingen van de nieuwe iPhone aanpassen. 1 reden is gewoon dat alle huidige apps het niet meer zouden doen of er niet uit zouden zien.

    Hmm, misschien het einde van de statusbalk zoals we die nu kennen? In landscape pikt die net dat stuk in dat er met deze glasplaat af zou gaan

  31. Ja dat zijn weer extra clicks op deze site en dat doet de waarde stijgen. ;-(

  32. @Dennis de Jong:

    Kassa! Dat gaan we doen!

  33. Macnn.com berichtte juist van een groter scherm in plaats van kleiner. Zou ook niet raar zijn aangezien ze waarschijnlijk een hogere resolutie eringooien.

  34. Ik denk niet dat dit de nieuwe is.

    Formaat aanpassen naar kleiner zal een no-go zijn. Scherm resoluties is een ander verhaal. HD schermen zijn al in telefoons te vinden, voor de volgende gen iPhone verwacht ik dat ook wel.

    Maar ik denk niet dat het formaat kleiner moet worden. Na veel telefoons in handen te hebben gehad, blijft dit formaat mij het lekkerst in de hand liggen.

    Ik kan niet wachten tot ze van t-mobile gaan bellen.

  35. Plus het feit dat NIEMAND van apple ook maar IETS naar buiten brengt.

    Zal een of ander bedrijfje dat wel kunnen met het “nieuwe” scherm ??

    Kom op, dat je dit nog als serieus durft te beschouwen…

  36. Generaties van apparaten worden geduid met “Gx” en niet met “xG”. De nieuwe iPhone is dus de iPhone G4, oftewel de 4th generation.

    Een modeljaar kan ook heel goed: iPhone 2010. Dit is misschien wel beter. iPhoneclub zou ieder geval consistent één goede naam moeten gebruiken.

  37. Ik denk dat de foto’s fake zijn omdat niemand een stap terug wil in de breedte. Dit vergroot het leesgemak niet.

    Hoger zou wel goed kunnen, waardoor je 16:9 krijgt, wat zich beter leent voor films. Dit past ook nog wel in dezelfde behuizing.

  38. Huidige iPhone is geen 16:10 maar 15:10 oftewel 3:2 formaat.

  39. Origineel geplaatst door iFreek
    Generaties van apparaten worden geduid met “Gx” en niet met “xG”. De nieuwe iPhone is dus de iPhone G4, oftewel de 4th generation.Een modeljaar kan ook heel goed: iPhone 2010. Dit is misschien wel beter. iPhoneclub zou ieder geval consistent één goede naam moeten gebruiken.

    en toch is het bijvoorbeeld een iTouch 2G en geen iTouch G2
    de nieuwe iPhone gaat gewoon iPhone 4G heette Apple gewoonte

  40. Smaller scherm, hoe ga je dan nog typen in portretmode…

  41. Idem. Keyboard is meer cramped in portret of minder regels in landscape. Slechte ontwikkeling. Huidige scherm is prima. The bigger the better als je geen hardware keyboard hebt.

  42. Is dit niet een flasplaat van de iPhone 2G? Die is nl ook smaller. En heeft de sensor boven de telefoonluidspreker

  43. Origineel geplaatst door Owain
    Origineel geplaatst door iFreekGeneraties van apparaten worden geduid met “Gx” en niet met “xG”. De nieuwe iPhone is dus de iPhone G4, oftewel de 4th generation.Een modeljaar kan ook heel goed: iPhone 2010. Dit is misschien wel beter. iPhoneclub zou ieder geval consistent één goede naam moeten gebruiken.en toch is het bijvoorbeeld een iTouch 2G en geen iTouch G2
    de nieuwe iPhone gaat gewoon iPhone 4G heette Apple gewoonte

    inderdaad, toen de Macs nog een PowerPC processor hadden werd het zo gedaan omdat het de benaming was van de processor: iMac G3 of PowerMac G5 enzovoort

  44. De nieuwe iPhone gaat gewoon iPhone 2 heten.
    Lekker makkelijk, en dan zijn ze een keer van het gezeur af, omdat de gsm technologie en de versienummers van de iPhone niet meer ongeveer gelijk hoeven te lopen.

    Ik kan niet wachten tot ik word gebeld door T-Mobile met die misleidende verkoop. Ik weet al precies wat ik ga zeggen 😀

  45. Ik denk niet dat dit van een nieuwe iPhone is:
    Door smaller en hoger zijn opeens veel accessoires zoals hoesjes onbruikbaar…

    Ik denk dat dat reflecterende plaatje bedoeld is als spiegeltje voor een front camera, zoals dat ook vaak op de achterkant van mobieltjes zit.
    Dan hoeft er niet altijd een zelfbeeld op het scherm te staan, dat scheelt schermruimte…

  46. @Tom: 4g betekend de 4de generatie iPhone

  47. Leuke marketing stunt van iResQ

  48. Wat een **** allemaal hier. Je hoort hele creatieve dingen ‘Er zijn al telefoons met HD schermen’… Serieus? Dat betekent dus 720p of zelfs 1080p, niet slecht!

    Natuurlijk wordt het scherm niet kleiner. Ik verwacht 800×480 zoals alle moderne telefoons dat hebben. Denk dat zelfs de trouwe Apple-mensen het niet lang meer accepteren om zo achter te lopen in de specificaties…

  49. @robintrackr:

    (intern hard gescheld, stok pakkend en op zijn eigen hoofd slaand)..

    Helemaal gelijk, hoe kom ik in godsnaam bij hd schermen..

    My bad..

  50. Kan ook een schermpje van zo’n imitatie iPhone zijn uit Tjina … 😉

  51. Bullsh*t… Niks nieuwe iPhone-afmetingen.

    Afgelopen jaar met veel tamtam de Tomtom 😉 software met bijbehorende carkit gelanceerd, kun je deze nu weer weggooien als je een nieuwe iPhone koopt.. No way.
    Apple zou niet zo dom zijn om z’n klanten te f*cken.

  52. De iPad heeft vergelijkbare scherm verhoudingen met de huidige iPhone schermen, zodat de apps gemakkelijk schaalbaar zijn (of zo)
    Las dit ergens.
    Lijkt mij aannemelijk dat ze dan niet de schermen gaan aanpassen.

  53. Origineel geplaatst door Meneertje Koekepeertje
    De iPad heeft vergelijkbare scherm verhoudingen met de huidige iPhone schermen, zodat de apps gemakkelijk schaalbaar zijn (of zo)
    Las dit ergens.
    Lijkt mij aannemelijk dat ze dan niet de schermen gaan aanpassen.

    Nee niet dus, iPad is 4:3 iPhone is 3:2

  54. het is een ipod touch met bel functie.

  55. Hahaha gaat hem niet worden ivm de Apps in de store… Veel te veel gedoe.. Om die allemaal om te programmeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.