Glasplaat wijst op smaller scherm bij vierde generatie iPhone?

Reparatiebedrijf iResQ heeft een glazen schermpaneel voor de iPhone ontdekt, die zou kunnen wijzen op de volgende generatie iPhone. Het scherm is veel smaller dan voorheen.

iresq iphoneiResQ ,een reparatiesite voor iPhones en iPods heeft foto’s gepubliceerd van een glasplaat. Ze beweren dat het de voorzijde van de volgende generatie iPhone is. Bijzonder aan de foto is dat de beeldverhouding heel anders is dan bij de huidige iPhone: het schermpaneel is bijna een centimeter smaller. Ook is er een kleine, reflecterende strip boven de telefoonspeaker te zien. iResQ vermoedt dat dit de nieuwe plek voor de nabijheidssensor is en niet zozeer een indicatie voor nieuwe functionaliteit.

Toch zou het verplaatsen van de nabijheidssensor kunnen wijzen op een camera aan de voorzijde. Maar het glaspaneel van iResQ geeft daarvoor geen aanwijzingen.

iresq glasplaat iphone

Geloofwaardig of niet? Dat ligt er maar aan in welk kamp je je bevindt. De goedgelovigen zullen een aanwijzing zien dat dit dé nieuwe iPhone wordt, terwijl de cynischer ingestelde Apple-watchers zullen zeggen dat het gewoon een glaspaneel van een zoveelste iPhone-kloon is. Van de iPhone is ook wel eens een vermoedelijke matzwarte schermrand (bezel) opgedoken, die later bedoeld was voor de Zii Egg.

Als het glaspaneel echt is, is het opmerkelijk dat de iPhone een veel smaller scherm krijgt, terwijl Apple voor de iPad juist voor een wat vierkanter schermverhouding heeft gekozen.

iresq iphone glas

Via: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 21:41
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.