Studenten maken kans op iPad bij opladen ov-chipkaart

Studenten die hun ov-chipkaart activeren maken kans op een iPad of wintersportreis. De openbaar vervoerbedrijven doen dit om te zorgen dat alle studenten straks tijdig met de verplichte OV-chipkaart reizen.

ov chipkaartBijna een op de drie studenten heeft de ov-chipkaart die ze hebben ontvangen, nog niet geactiveerd. De 650.000 studenten die de ov-chipkaart hebben ontvangen moesten deze eigenlijk voor 1 februari 2010 al opladen. Dat lukte in veel gevallen niet door technische problemen. Om ze nu toch over de streep te trekken is er een actie bedacht met een interessant prijzenpakket. Studenten maken onder andere kans op een wintersportreis en een iPad.

De studenten kunnen hun ‘reisproduct’ bij 1.200 punten in Nederland ophalen. De hoofdprijs is een wintersportvakantie voor de student en vijf vrienden/vriendinnen. Daarnaast geeft de organisatie maar liefst tien iPads weg. Met flyers worden de studenten op de hoogte gebracht van de actie. Studenten die hun ov-chipkaart al hebben opgehaald maken overigens ook kans op de prijzen. Er is een notaris ingeschakeld om te zorgen dat de verloting eerlijk verloopt.

Meer info: persbericht ovchipkaart.nl, via RTL Nieuws.
Tipgever: Danny

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 12:54
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.