‘WhatsApp-update voor iOS 7 voorlopig afgekeurd door Apple’ (update)

De langverwachte iOS 7-update voor WhatsApp is afgekeurd. Dat zeggen betatesters.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

whatsapp-ios7Apple heeft de iOS 7-update van WhatsApp afgekeurd. Dat beweerden betatesters @XiOSDevelopersX en @AR72014 op Twitter. De release stond eigenlijk gepland voor deze week, beweerden betatesters eerder. Het is onduidelijk wat er mis is met de app. De hoop is dat de update volgende week alsnog beschikbaar komt. De update van WhatsApp bevat een nieuw design en nieuwe geluiden om je te waarschuwen bij een nieuw bericht. Een week geleden bleek nog dat WhatsApp de Golden Master-versie had uitgedeeld aan betatesters en dat de app klaar was.

Eén van de betatesters (@XiOSDevelopersX) laat al langere tijd informatie lekken over de status van de update. Opvallend is dat zij onderstaande tweet inmiddels weer hebben verwijderd. Of de betatesters echt op de hoogte zijn van de goedkeuringsstatus van de app is iets wat je je natuurlijk kunt afvragen. Het kan ook een truc zijn om extra buzz te kweken. Het zou ons daarom niet verbazen als de app-update op een onverwacht moment toch opeens beschikbaar komt.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

whatsapp-afgekeurd

Update: Volgens de website Whatsappen is de update toch niet geweigerd. Een niet nader genoemde woordvoerder van WhatsApp zou dat hebben gezegd tegen de site. WhatsApp kon geen informatie geven wanneer de app dan wél komt.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Downloaden (oude versie): WhatsApp (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Tipgevers: @diederdevries en @dominichuls

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 juli 2014 om 8:59
Onderwerp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 75 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.