Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe iPhone met 8-pins connector, Bluetooth 4.0-koppeling met iPod nano’

De volgende iPhone krijgt een 8-pins connector en Bluetooth 4.0, waarbij je de koppeling met een iPod nano-horloge kunt maken. Dat zegt iLounge op basis van eigen bronnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Pft, ik had niet gedacht dat Apple dat zo snel zou doen en dus een Pebble gekocht.. Ik zie dus wel :’)

  2. “Mogelijke toepassingen zijn een smartwatch, waarbij je informatie van de iPhone naar je iPod-horloge kunt sturen. Je krijgt dan iMessages en voicememo’s meteen op je telefoon te zien.” correctie: iPod nano

  3. Zou een slimme zet zijn. Verkopen ze naast nieuwe iphones ook meteen een berg nieuwe ipod’s 🙂 .

  4. Als dit blijkt te kloppen dan voorspel ik een stormloop op de nano’s en doet Apple eindelijk weer waar het vroeger goed in was..innovatief zijn!!

    Het idee is geniaal. De stap om een iPhone te kopen wordt kleiner, de nano’s gaan als zoete broodjes en als ze er dan gelijk leuke bandjes voor de nano bij gaan verkopen kunnen ze weer flink cashen.

    Ik ben gelijk al enthousiast. Maar ja, ik hoopte ook op apps voor de AppleTv en die zijn er ook nog niet.
    Afwachten dus maar!!!

  5. Volledig eens met @Marcooo!

  6. Dit was al zoo erg te verwachten, verbaasd dat dit nu pas een gerucht is, kan niet wachten!

  7. Ik wilde nog pas de iPod nano kopen, maar volgens veel geruchten komt er een nieuwe versie uit, dat is dus bijna nu wel zeker!!

  8. een officieele iwatch 🙂 mocht die niet te prijzig worden, hebben!

  9. De iphone4s heeft ook bluetooth 4.0. technologie. Daar heb je tot nu toe niks aan. Ik ben benieuwd of apple het ook geschikt gaat maken een verbinding naar ipod met de iphone4s. Of alleen met de iphone5 het mogelijk wordt. (dat zou zéér lullig zijn).

  10. Ik ben hier persoonlijk iets minder enthousiast over. Ik ben niet anti apple (geniet al een hele tijd van mijn 3gs (danwel op ios 4)) maar in dit geval zie ik iets ‘typisch apple’ terugkomen. Het ervoor zorgen dat klanten verschillende producten samen nemen en dat je het anders toch jammer gaat vinden als je maar 1 van de 2 kan betalen. Ook kiezen ze in dit geval dan een goedkoop bijproduct. Zo niet allergoedkoopste uit het apple assortiment!? Dit is niet bedacht door een uitvinder, eerder iemand die wat lessen economie gevolgd heeft.

    @boxerip: Hier ben ik ook benieuwd naar.. maar toch denk ik van niet. Facetime werkt ook op een 3g/3gs (danwel met een achter-camera) maar werd ook uitgesloten. Hetzelfde geld voor siri en nog wat kleine ‘gadgets’

  11. Origineel geplaatst door boxerip
    Iphone4s heeft ook bluetooth 4.0.. Ben benieuwd. Iphone4s Zal wel buitengesloten worden.

    Dit dacht ik dus ook, zal wel een iphone5 exclusive worden, net als siri voor de 4s was, jammer!

  12. Muziek met je Bluetooth headset luisteren vanaf je iPod nano horloge zou ook wel leuk zijn;-)

  13. Tuurlijk! Apple zag de Pebble die 10 miljoen op Kickstarter binnen halen en komt nu met een vergelijkbare functie. Beter goed gejat dan slecht verzonnen.

  14. Origineel geplaatst door boxerip
    De iphone4s heeft ook bluetooth 4.0. technologie. Daar heb je tot nu toe niks aan. Ik ben benieuwd of apple het ook geschikt gaat maken een verbinding naar ipod met de iphone4s. Of alleen met de iphone5 het mogelijk wordt. (dat zou zéér lullig zijn).

    Met Wahoo Fitness maak in een BT verbinding met de BT HR en SC sensors via BT 4.0, dus niet helemaal waar 😉

  15. @Kawaschapi: daar dacht ik ook al een tijdje aan. Leuk een iPod Nano en zeker handig met een bandje als (sport)horloge, maar als musicplayer in die vorm vrijwel nutteloos als je er niet draadloos (Bluetooth) een headset op aan kunt sluiten!

    Maar dit initiatief zie ik wel zitten: iPhone/iPad met als satelliet een iPod Nano. Ik denk overigens dat het in eerste instantie alleen een iPhone 5 nieuwe iPod Nano koppeling zal worden (om beide productverkopen te stimuleren). Mogelijk later wordt ook de 4S en iPad 2 erbij betrokken (iOS7?). Dan is iedereen weer blij en verkoopt Apple nog wat extra nanootjes.

  16. GPS module en een koppeling met Runkeeper en ik ben om!

  17. Ik zei het nog in een ander artikel. Toen liet ik al weten dat het mooi zou zijn als de nano met je iPhone kan communiceren omdat ik mijn nano nu ook als horloge gebruik.

    Dus een slimme zet en hoop dat het niet alleen maar een gerucht is. Mij hebben zal wel als extra koop klant 😉

  18. Ik gebruik nu een Sony Xperia P in combinatie met een Sony Smartwatch. Een ideale combi. Dit is zeker een goede zet van Apple om de nano hiervoor te gebruiken als ondersteuning van de iPhone.

  19. Het kan aan mij liggen maar de huidige generatie ipod nano (die je als horloge kan dragen) heeft helemaal geen hardware aanwezig voor BT. Een software update heeft dus ook niet zoveel zin. Bt is meer dan alleen software. Je zal toch ook een bt ontvanger in je nano moeten hebben. Kortom: als de nieuwe iphone 5 komt met communicatie mogelijkheden met de nano moeten we volgens mij toch echt een nieuwe nano kopen. Kunnen we de huidige weer masaal op marktplaats dumpen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.