Reacties voor: Gerucht: Apple-analist Kuo verwacht geen iPhone SE 2

Apple-analist Ming-Chi Kuo denkt niet dat er een iPhone SE 2 met nieuwe functies op de planning staat. Apple heeft onvoldoende mens- en ontwikkelkracht om dit jaar vier vernieuwde modellen uit te brengen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Laten we hopen dat hij er flink naast zit! Ik zit wil te wachten op een se2 kan niet wachten.

  2. Helaas zit deze man er zelden tot nooit naast.. ik ben op zich blij met mijn iPhone 8, maar blijf erbij dat iPhone 5/SE qua handzaamheid het beste formaatje is. Een nieuwe iPhone SE is toch voor velen eens wens, lijkt mij.

  3. Hij zou best gelijk kunnen hebben.

    “De iPhone X vormt volgens Ive een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de iPhone. “Het toestel is zonder fysieke interactie klaar voor gebruik”

    “Wat ik opmerkelijk vind aan de iPhone X is dat de functionaliteit enorm wordt bepaald door software. En vanwege de vloeiende aard van software zal dit product blijven veranderen en evolueren.“

    iPhone SE (met fysieke knop) past niet meer in Apple’s visie.

  4. Origineel geplaatst door Jan modaal
    Laten we hopen dat hij er flink naast zit! Ik zit wil te wachten op een se2 kan niet wachten.

    Dit dus.

  5. Een iPhone SE is betaalbaar en een telefoon met het hanteerbare 4 inch scherm. Ieder jaar of twee jaar weer de nieuwste en duurdere IPhone is niet voor iedereen weggelegt.
    Mag hopen dat Apple ook de budget klant niet wil verliezen die zeer tevreden is met zijn iPhone SE met een 4 inch scherm.

  6. Ik wil geen dakpan/dienblad formaat telefoon. Daar heb ik mn iPad voor. Zat laatst even op de iPhone 8 van mn vriendin. Vreselijk formaat, die vind ik al te groot. Kom op met je SE2!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.