iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 29 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 29 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Goed nieuws voor autorijders met CarPlay die graag WhatsApp-gebruiken: WhatsApp werkt nu met CarPlay, zodat je veilig achter het stuur een berichtje dicteert en door Siri laat oplezen. Je krijgt zelfs meldingen op je scherm, dus je weet meteen als er een nieuw bericht binnenkomt. Vandaag waren er ook weer enkele geruchten, zoals de komst van drie nieuwe Macs met Apple-chips. De bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo liet ook weer van zich horen en zegt dat de 6,1-inch iPhone dit jaar het populairste toestel wordt. Tegelijkertijd twijfelt hij aan de komst van de iPhone SE 2. Want we in ieder geval wel zeker weten, is welke nieuwe functies in iOS 11.3 verwekt zijn. Dat en meer in deze iCulture Vandaag van maandag 29 januari!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • De nieuwe 6,1-inch iPhone wordt dit jaar het populairste toestel, als we Ming-Chi Kuo mogen geloven.
  • Facebook gaat je coachen met video’s over privacy. De nieuwe Facebook privacyprincipes maken je bewuster van je privacy.
  • Apple werkt aan drie vernieuwde Macs met eigen Apple-chip, zoals de T1 en T2-chips. De nieuwe iPad komt volgens dezelfde bron in het najaar.
  • Komt er nou wel of geen iPhone SE 2? De bekendste Apple-analist heeft er een hard hoofd in. Mocht er eentje komen, dan zullen de veranderingen minimaal zijn.
  • Apple is iOS 11.3 volop aan het testen en in ons artikel lees je alles over de nieuwe functies in iOS 11.3.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

NU.nl-melding voor sportnieuws uitschakelen.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De app van NU.nl heeft nu een schakelaar voor pushberichten van sportnieuws. Handig zo vlak voor de Olympische Winterspelen.
  • GIPHY: The GIF Search Engine (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Je kunt nu weer gifs delen naar Instagram. Pfiew!
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe valutacalculator en wisselkoerschecker. Wel zo handig in het buitenland.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Supergroepen in Telegram kunnen nu maximaal 100.000 leden bevatten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De nieuwe limiet geldt ook voor de alternatieve Telegram-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2018, 22:06
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.