Gerucht: iPhone-versie van iLife ’10 in de maak

De website iPhoneplatform heeft gehoord, dat Apple bezig is met een iPhone-versie van iLife, het softwarepakket waarmee je audio en video's kunt bewerken, foto's beheert en eenvoudige websites maakt. iLife voor de iPhone komt pas in 2010 in de App Store beschikbaar.

ilifeDe website iPhoneplatform heeft gehoord, dat Apple bezig is met een iPhone-versie van iLife, het softwarepakket waarmee je audio en video’s kunt bewerken, foto’s beheert en eenvoudige websites maakt. Maar het is nog lang niet zover, want de applicaties komen pas tegen 2010 tegen betaling in de App Store. Mogelijk zullen ze in een bundel te koop zijn, of als vier losse applicaties. De website zegt de informatie van een betrouwbare bron te hebben gehoord.

Het gaat om vier applicaties:

  • iPhoto: foto’s bewerken op de iPhone
  • iMovie: video’s bewerken op de iPhone
  • iWeb: website aanpassen op de iPhone
  • Garageband: muziekmaken op de iPhone

Het klinkt allemaal prachtig, maar zou Apple echt zo gek zijn om een uitgeklede versie van de pakketten uit te brengen? Met Bento voor de iPhone hebben ze laten zien, dat ze het aandurven. Van de vier genoemde applicaties lijkt iWeb nog het meest praktisch. Bovendien is er nog niet zoiets in de App Store te vinden, in tegenstelling tot foto- en muziekapplicaties. Apple bracht eerder de applicaties Remote, Keynote Remote en MobileMe iDisk uit.

Via: iPhoneplatform

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2009, 10:27
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, fotografie, garageband, ilife, imovie, Internet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.