Gizmon maakt fisheye- en macrolens voor de iPhone

De Japanse fabrikant Gizmon heeft iPhone-lenzen gemaakt, die je met een magnetische constructie aan de iPhone vastmaakt. Er zijn twee lenzen: fisheye en groothoek/macro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone lensDe Japanse lenzenmaker Gizmo heeft twee externe cameralenzen voor de iPhone uitgebracht. De ene is een groothoek- en macrolens terwijl de andere gebruikt kan worden om fisheye-foto’s te maken. Ze maken gebruik van een magnetische bevestiging die je rondom de linker bovenhoek van de iPhone klemt (zie foto-inzet). De lenzen kosten respectievelijk 3.480 en 6.890 Japanse yen, omgerekend zo’n €25 en €50. Gizmon verstuurt de lenzen ook naar Europese landen, voor 1.500 yen extra.

gizmon iphone lensEen minpuntje is dat de lenshouder een stuk uitsteekt langs de randen, zodat je deze het liefst zou willen weghalen als je geen foto’s maakt. Hoe makkelijk dat gaat, is niet uit de foto’s op te maken. Wat ook ook niet blijkt, is of de lenzen makkelijk van de iPhone vallen, bijvoorbeeld als je tijdens het filmen van een actie per ongeluk met je iPhone tegen de arm van een omstander botst.

Meer info: Gizmon
Via: iPhoneology

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2009, 16:46
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.