Reacties voor: Gerucht: ‘Apple bezig met nieuwe app Organize’

Apple zou bezig zijn met een nieuwe app met de naam Organize, waarmee je creditcardinfo, kortingsbonnen en andere zaken kunt opslaan. Het zou een losse app of een standaardfunctie in iOS 6 kunnen worden.

Reacties: 9 reacties

  1. Dat is echt handig! Ben heel benieuwd, als het gerucht klopt, hoe Apple dit gaat uitvoeren.

  2. Wow dat ziet er zeer mooi uit!

  3. Hoop dat de ingave berer is dan cardmobili

  4. Misschien dat de gelekte achterkant van de nieuwe iPhone NFC technologie bevat? Dan kan je goed gebruik maken van deze app in combinatie met een creditcard.. Zou mooie combinatie zijn naar mijn idee

  5. Ik hoop op FM radio, NFC chip en Siri in het Nederlands.

    En verder meer mogelijkheden met Siri, nog betere graphics, betere camera, meer app’s in 1 map kunnen steken en dat er meer wordt gedaan met homescreen.
    Laat daar toch aub een kalender opkomen of iets dat u herinnerd aan een afspraak. Een post-it op
    je homescreen kunnen zetten zonder gebruik te maken van een app die eigenlijk niet meer doet dan een foto van een post it als achtergrond zet. Neen moet een direct bewerkbare post it zijn.

    Met homescreen kan je nog zoveel mee doen. Nu enkel een achtergrondfoto veranderen.

  6. NFC ging Apple niet doen. Gerucht was dat ze iets gingen ontwikkelen met bluetooth, wat veel makkelijker zou zijn.

  7. NFC zie ik in NL niet echt een grote markt voor. BT is denk ik handiger en goedkopere techniek.

    Ik zou het wel handig vinden als vanaf m’n iPhone bijv mijn klantenkaarten scanbaar zijn. Scheelt me een 20 pasjes in de beurs!

    Meer apps in je mapen en widgets volgens een legale manier zou ideaal zijn, maar via de JB scene bestaat dit al in de vorm van Dashboard x en folder enhancer.

  8. Dan moeten de winkels dat wel nog willen gebruiken he… waarschijnlijk wil Apple dan ook 30% van hun omzet 😉

  9. Origineel geplaatst door nxt
    NFC zie ik in NL niet echt een grote markt voor. BT is denk ik handiger en goedkopere techniek. Ik zou het wel handig vinden als vanaf m’n iPhone bijv mijn klantenkaarten scanbaar zijn. Scheelt me een 20 pasjes in de beurs! Meer apps in je mapen en widgets volgens een legale manier zou ideaal zijn, maar via de JB scene bestaat dit al in de vorm van Dashboard x en folder enhancer.

    Dat van die pasjes lijkt mij inderdaad ook erg handig maar denk eik dat als je nu foto maakt van de barcode en deze voor apparaat houd deze gewoon gescand kan worden alleen moet je dan wel je iPhone elke keer aan degene achter de kassa geven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.