Gerucht: ‘Apple bezig met nieuwe app Organize’

Apple zou bezig zijn met een nieuwe app met de naam Organize, waarmee je creditcardinfo, kortingsbonnen en andere zaken kunt opslaan. Het zou een losse app of een standaardfunctie in iOS 6 kunnen worden.

cardmobili icoonApple zou bezig zijn met een nieuwe app, met de naam ‘Organize’. De app is bedoeld als een virtuele broekzak, met allerlei spullen die je normaal op zak zou dragen. Denk daarbij aan kortingsbonnen, reisinformatie en creditcard-info. Apple zou de cameragebaseerde scanner-technologie kunnen gebruiken om de pasjes te scannen. Deze technologie werd als eens in een patentaanvraag beschreven. Het is nog onduidelijk of Organize samen met alle andere aankondigingen bij de presentatie van iOS 6 op WWDC zal worden genoemd.

Ook weet de bron nog niet, of het gaat om een aparte app die je via de App Store moet downloaden of een functie die standaard in iOS zit. De toepassing zou deel kunnen uitmaken van eventuele plannen die Apple heeft om een eigen digitale portemonnee of NFC-achtige dienst beschikbaar te stellen. Er zijn overigens al genoeg van dergelijke wallets, zoals Lemon, CardStar en MyWallet. De app CardMobili won in 2010 de Vodafone Mobile Clicks Award. De afbeelding bij dit artikel is het icoontje van deze app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2012, 14:15
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.