Reacties voor: Gerucht: 16GB iPhones in winkel gearriveerd

Een forumbezoeker meldt op MacRumors dat er 16GB iPhones zijn gearriveerd in de winkel waar hij werkt. Er is nog niet onomstotelijk bewezen dat het onzin is, maar er lijkt wel met het bewijsmateriaal gerommeld.
Lees het complete artikel → Gerucht: 16GB iPhones in winkel gearriveerd
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. 95%? Nog laag ingeschat! 😉

  2. Een kennis van mij die contacten heeft bij Apple melde mij al meer dan een maand geleden dat eind dit jaar een 16GB iPhone komt… hij komt er sowieso wel maar of deze foto’s echt zijn… nee?

  3. Het ziet er mij nochtans echt uit… slechte kwaliteit, maar geen gefoefel, denk ik. Het zal wel niet voor niets zijn, dat men de 4gb (geef toe, voor zo’n prijs is 4gb wel een beetje weinig) uit de markt heeft genomen, dus dat er een andere versie in de plaats komt lijkt me heel aannemelijk. Let ook in de foto op de versie!! 1.1.2!

  4. leukste is dat het ITMS icoon aan de verkeerde kant van het springboard zit. Springboard is voor zover ik weet linkslijnend, en niet rechtslijnend.

  5. Wat het icoon van de ITMS betreft, klopt niet. Die plaats zoals op de foto is uitsluitend gereserveerd voor ITMS en komt alleen op die plaats te staan. Rechts of linkslijnend heeft hier niets mee te maken. Dit zou zo ‘geprogrammeert’ zijn door Apple al in versie 1.1.1. Kijk ook maar op de officiële site van Apple. Daar staat het icoon ook op die plaats. Het aantal Gb’s van de de telefoon staan wel degelijk op de doos vermeld. (moeilijk leesbaar, maar een 16 kun je er best van maken). het icoon van de calculator is op de doos… niet op de gsm. Dus dat is moeilijk uit te maken. (enfin, dat ik heel graag een 16Gb versie wil(of nog meer), lijkt me duidelijk zeker?) :-))

  6. Die ingeplakte “2” doet het voor mij. Daaraan kun je zien dat het supernep is!
    Zou trouwens niet echt slim van Apple zijn om zoiets te introduceren, want dan koopt niemand meer DE GAGDET voor de komende feestadgen. De iPod Touch. 🙂

  7. zo heb ik er net een gefotoshopt met 83 TB geheugen en firmware 8.6.4 foto’s zien? 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.