Stortvloed aan iPhone-klonen in 2008 verwacht

Volgens de Taiwanese website Digitimes zal de markt in 2008 overspoeld worden door iPhone-achtige toestellen van BenQ, Samsung, Nokia, LG, ASUS en lokale merken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BenQVolgens een bericht op de Taiwanese website Digitimes kunnen we in 2008 een stortvloed aan iPhone-klonen verwachten. Taiwanese bedrijven zoals ASUS, BenQ, Compal en Arima zijn bezig met het ontwikkelen van iPhone-achtige telefoons, die op het Windows Mobile-platform draaien. Ze zijn gericht op zakelijke gebruikers en zijn voorzien van functies zoals GPS en 3G.

Buiten Taiwan zijn er heel wat andere fabrikanten die ook iPhone-achtie toestellen gaan ontwikkelen in 2008. Denk daarbij aan Nokia, Samsung en LG. Het toestel van Nokia, dat in de eerste helft van 2008 verschijnt, zal vanzelfsprekend gebaseerd zijn op Symbian, terwijl Samsung voor Microsoft of Symbian zal kiezen.

Volgens Digitimes was de HTC Touch van het Taiwanese HTC al behoorlijk succesvol, maar of dat toestel mensen nu echt ervan heeft weerhouden om een iPhone te kopen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2012, 16:10
Categorie iDevices
Onderwerpen digitimes, kloon, samsung

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.