Gelekte versie iOS 5.1 bevat camera-slider, Japanse Siri

De Portugese website BlogdoiPhone beweert een gelekte versie van iOS 5.1 in handen te hebben. Hierin bevinden zich onder andere een nieuwe cameraslider op het ontgrendelscherm en een Japans sprekende Siri.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 5.1 lek 2

De Braziliaanse iPhone-site BlogdoiPhone beweert een gelekte van iOS 5.1 in handen te hebben. Hier werden twee veranderingen in ontdekt: een slider voor de camera op het ontgrendelscherm en de Japanse versie van Siri. Het zou gaan om een versie van iOS 5.1 die voor de Golden Master uitkomt.

iOS 5.1 lek screenshotNormaal gesproken verschijnt er in iOS 5 een camera-icoontje op het ontgrendelscherm wanneer je twee keer op de home-knop drukt. Op deze manier kun je snel een foto maken. In de gelekte versie van iOS 5.1 is de knop er altijd, maar moet je hem naar boven vegen. Hierdoor schuif je het ontgrendelscherm weg om de camera-app te onthullen. De methode lijkt een stuk sneller.

De toevoeging van de Japanse taal voor Siri is een iets minder grote verrassing: Siri onthulde immers eerder al Japans te spreken. Het zou echter wel bevestigen dat we de nieuwe taal al in 5.1 zullen zien.

Let wel op: van een officiële nieuwe bèta van iOS 5.1 is nog geen sprake. We durven daarom ook niet met zekerheid te zeggen dat BlogdoiPhone het bij het rechte eind heeft.

Apple brengt al langer bèta-versies van iOS 5.1 uit voor ontwikkelaars. Wanneer de software-update echt zal uitkomen moet nog blijken: wij vermoeden dat we meer zullen horen op het iPad-evenement dat volgens geruchten in maart zal plaatsvinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2012, 11:42
Categorie iOS
Onderwerpen camera, ios 5, Siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.