Gebruik Remember The Milk voor herinneringen met Siri

Remember the Milk laat je via een omweg alsnog hun app gebruiken met Siri. Hiervoor moet je jouw accountinformatie koppelen aan je iPhone 4S.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Remember The Milk SiriSiri, de virtuele assistent in de iPhone 4S, helpt je onder andere met het bijhouden van een todolijst. Hiervoor wordt Apple’s nieuwe Herinneringen-app gebruikt. Gebruik je een andere todo-app, dan werkt alleen het dicteren van teksten via het Engelse toetsenbord, maar het geven van commando’s wordt niet ondersteund. De app Remember The Milk is het echter toch gelukt om Siri-functies in hun app te verwerken. Hiervoor hoef je alleen je Remember The Milk-account te koppelen aan je iPhone 4S.

Het instellen van Siri voor Remember The Milk gaat volledig buiten de app om. Sterker nog: je hoeft de app niet geïnstalleerd te hebben om herinneringen naar de online service toe te sturen. Je stelt de dienst in als volgt:

  1. Ga naar ‘Instellingen’ op je iPhone 4S
  2. Ga naar ‘E-mail, contacten en agenda’s’
  3. Druk op ‘Voeg een account toe’
  4. Druk op ‘Anders’
  5. Selecteer ‘Voeg CalDAV-account toe’
  6. Vul bij Server ‘www.rememberthemilk.com’ in
  7. Zet bij ‘Gebruikersnaam’ en ‘Wachtwoord’ je Remember The Milk-accountinformatie
  8. Druk op ‘Volgende’
  9. Scroll naar beneden en druk op ‘Standaardlijst’
  10. Selecteer ‘Remember The Milk’

Vraag je hierna Siri om je ergens aan te herinneren, dan wordt dit verzoek automatisch naar Remember The Milk gestuurd. Hierdoor verschijnt hij in de bijbehorende app en op de website van de herinneringsdienst.

Siri is op het moment alleen te gebruiken voor de iPhone 4S, die vanaf 28 oktober zal worden verkocht bij de grote Nederlandse providers. De voorverkoop gaat van start op 21 oktober. Het is al sinds 14 oktober mogelijk om een iPhone 4S in verschillende landen te kopen, waaronder Duitsland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2011, 13:49
Categorie iOS
Onderwerpen herinneringen, iPhone 4s, remember the milk, Siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.