macOS Sonoma Game Mode

Reacties voor: ‘Apple wil Game Mode ook naar iPhone en iPad brengen’

Aanwijzingen gevonden in de code
Game Mode is een nieuwe functie in macOS Sonoma, waarbij voorrang wordt gegeven op prestaties van games. In de code van iOS 17 zijn nu hints gevonden dat Apple het ook naar de iPhone en iPad wil brengen.

Reacties: 1 reacties

  1. Game mode op een macbook Apple silicon is nog vrij nutteloos aangezien er nog bitter weinig aan zware spellen doorsijpelt naar de macbooks. Zelfs het aanbod van Ios en Ipados spellen die beschikbaar komen op MacOS is zacht gezegd slecht en vermoedelijk zelfs zoveel mogelijk gehinderd door Apple zelf, want het meeste van dat spul zou perfect lopen (sprekende ook uit directe ervaring).
    Meeste ontwikkelaars hebben helemaal geen zin om spul vanuit directx en x86 door te poorten naar Apple Silicon.
    Dus waarom een Game Mode op MacOs en al helemaal een Game Mode voor IOS waar alles toch al geoptimaliseerd is en 99% van de spellen toch al goed draait. Als het spelen van spellen zo belangrijk is, dan heeft men toch al veel nieuwer spul en dat loopt toch al als een tierelier….
    Conclusie, een leuke gimmik en buzzword, maar voegt echt helemaal niets toe.
    Nu snap ik het wel, want in Androidland worden er ook puur voor de gamingmarkt smartphones uitgegeven, dus Apple wil ook mee kunnen doen in die markt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.