FullScreen for Safari geeft multitouch-functies aan Safari (jailbreak)

FullScreen is een nieuwe Safari-tweak in Cydia waarmee je multitouch-bediening kunt doen. Ook kun je fullscreen je browser gebruiken.

fullscreen safariFullScreen is een nieuwe tweak in Cydia, die ervoor zorgt dat je in Safari op de iPhone volledige multitouch tot je beschikking hebt. FullScreen zorgt ervoor dat je met twee of drie vingers de browser kunt bedienen. Je kunt bijvoorbeeld naar een volgend tabblad gaan, een nieuw tabblad openen, de pagina verversen of vooruit- en achteruit bladeren in de browser. Dit doe je met vingerbewegingen, door te dubbeltappen of je iPhone te schudden. En natuurlijk wordt de naam ook waargemaakt: je kunt met FullScreen de browser schermvullend gebruiken.


Het is mogelijk om verschillende acties aan verschillende vingerbewegingen te koppelen. FullScreen is alleen geschikt voor iDevices met iOS 4.x.

De tweak FullScreen kost $1,49 in de Cydia Store.

iSpazio heeft een filmpje gemaakt:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Safari

Safari is de Apple's eigen webbrowser die standaard beschikbaar is op iPhone, iPad en Mac. Safari draait op WebKit, de motor achter de browser en ondersteunt alle huidige internetstandaarden. Safari heeft allerlei handige functies, zoals het instellen van favoriete websites, bladwijzers, het Safari-privacyrapport, het aanmaken van Safari-profielen en nog veel meer. De browser krijgt regelmatig nieuwe functies, samen met grote iOS-, iPadOS- en macOS-updates. Lees hier alles over Safari en nuttige tips.

Safari

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.