Greenpois0n RC4 jailbreakt ook 2e generatie iPod touch (jailbreak)

Het Chronic Dev Team heeft de 4e release candidate van Greenpois0n uitgebracht. De belangrijkste wijziging ten opzichte van de eerdere versies van de jailbreaktool is de ondersteuning voor een untethered jailbraek de 2e generatie iPod touch (MC en MC).

greenpois0n RC4Het Chronic Dev Team heeft de vierde release candidate van Greenpois0n uitgebracht. De belangrijkste wijziging ten opzichte van de eerdere versies van de jailbreaktool is de ondersteuning voor de 2e generatie iPod touch. Zowel iPods touch met een modelnummer dat begint met de letters MB als die met een modelnummer dat begint met de letters MC kunnen door greenpois0n RC4 untethered gejailbreakt worden. Gebruikers van beide types konden ook gebruik maken van redsn0w, waarbij voor MB-gebruikers geldt dat de jailbreak untethered en voor MC-gebruikers geldt dat de jailbreak in dat geval tethered zal zijn.

greenpois0n RC4

Momenteel is greenpois0n RC4 beschikbaar voor Windows en Mac OS X – de Linux versie zal volgen nadat @p0sixninja bij heeft kunnen slapen. Om de 2e generatie iPod touch op iOS 4.1 te jailbreaken is gebruik gemaakt van een bootrom-exploit die enkele weken geleden bekend werd gemaakt (en alleen bij de 2e generatie iPod touch mogelijk is) genaamd steaks4uce. P0sixninja heeft aangekondigd dat de 5e release candidate van greenpois0n ook de 2e generatie Apple TV en mogelijk de iPhone 3G zal ondersteunen. De vernieuwde versie van PwnageTool die deze iDevices ook zal ondersteunen laat voorlopig nog even op zich wachten, maar kan elk moment beschikbaar worden gemaakt.

Greenpois0n RC4 is te downloaden op de website greenpois0n.com.
Reageren op dit artikel is alleen mogelijk via ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2010, 12:20
Categorie Jailbreak
Onderwerpen greenpois0n, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.