Front Row-applicatie van Apple TV (Lowtide) op een iPod touch geïnstalleerd

De Front Row-software van de nieuwe Apple TV (Lowtide) blijkt te kunnen draaien op een iPod touch. Ontwikkelaar Dustin Howett is erin geslaagd, maar het is niet voor iedereen weggelegd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

frontrowDe nieuwe Apple TV draait op iOS, zoveel is al duidelijk. En dat de firmware te jailbreaken is, weten we inmiddels ook. Maar welke coole dingen je er nog meer mee kunt doen, zal de komende weken pas blijken. Eén experiment is inmiddels al geslaagd: het installeren van de Front Row-software van de Apple TV op een iPod touch. Ontwikkelaar Dustin Howett laat het in onderstaand filmpje zien, maar raadt niemand aan om het na te gaan doen omdat het technisch nogal moeilijk is te realiseren. Het is niet zo dat je even de firmware van de Apple TV op een iPod touch installeert.

Lowtide is de Front Row-software zoals die op de Apple TV draait, waarbij je door albums en multimedia kunt bladeren. Bij nadere bestudering bleek dat de software meerdere apparaten ondersteunt, waaronder de iPad.

Het filmpje is helaas niet zo heel duidelijk (scherpstellen op de achtergrond in plaats van het scherm is meestal een slecht idee), maar hopelijk blijkt er wel uit dat het werkt:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2010, 17:32
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen apple tv, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.