Reacties voor: Foto’s tonen batterij bedoeld voor iPhone 7

Foto's van de vermoedelijke batterij van de iPhone 7 laten zien dat deze ongeveer dezelfde eigenschappen heeft als de batterij van de iPhone 6.
Lees het complete artikel → Foto’s tonen batterij bedoeld voor iPhone 7

Reacties: 21 reacties

  1. Waaruit blijkt dat dit een accu is voor de iPhone?

  2. Geen koptelefoonaansluiting, dan weet ik niet of mijn volgende telefoon een iPhone word.

  3. @vuurvreter: Wel koptelefoonaansluiting via Lightning maar waarschijnlijk geen 3,5 jackplug meer

  4. En zoals alle jaren weer een gestructureerde vrijgave van alle onderdelen om de mensen warm te maken. Ik begin er steeds meer in te geloven dat dit opzet is. Niet zomaar een aziatische persoon die stiekum wat fotos maakt.

  5. iPhone, iPhone mini en iPhone Pro. Wordt dat de lijn?

  6. @willem: persoonlijk ben ik van mening dat de geruchten dit jaar meer afschrikken dan warm maken. Een dubbele camera met verschrikkelijk uitstekende bubbel, een batterij net zo groot al die van de iPhone 6, een stereo speaker met een klein minpuntje (aux weg) en een design vergelijkbaar met die van de 6s. Erg indrukwekkend.

  7. Moet ik niet hebben hoor want ik heb nog maar een half jaar geleden 130 euro betaald voor bose oorkes. Die mag ik dan in de vuilbak gooien als ik die iPhone 7 zou kopen? Sorry, doe ik niet. Alhoewel dat ik denk dat je dit mss zal kunnen oplossen ofzo met een tussenstukske?

  8. Zal zeker wel een verloopstekker op de markt komen, lijkt me.

  9. Even heel gek gedacht: het aantal onderdelen dat nu al uitlekt is ongekend. Veel te vroeg voor een telefoon die pas in september komt. Of krijgen we maandag een verrassing? Of misschien op WWDC?

  10. Origineel geplaatst door vroem
    Moet ik niet hebben hoor want ik heb nog maar een half jaar geleden 130 euro betaald voor bose oorkes. Die mag ik dan in de vuilbak gooien als ik die iPhone 7 zou kopen? Sorry, doe ik niet. Alhoewel dat ik denk dat je dit mss zal kunnen oplossen ofzo met een tussenstukske?

    Waarom is het geen vuilbakske?

  11. Origineel geplaatst door Rob
    Zal zeker wel een verloopstekker op de markt komen, lijkt me.

    Dikke kans dat Apple daarmee komt dan ja…..
    Voor €89

  12. Origineel geplaatst door Thomasl
    Waarom is het geen vuilbakske?

    😂
    Ik heb hetzelfde probleemske, een mooie sennheiser HD25 met al een aardig stekkerske, met nog zo’n verloopske zal het hefboomeffectske te groot worden en waarschijnlijk schade veroorzaken in m’n lightningaansluitinkske

  13. Jack is zo passe gebruik ik al jaren niet meer. Bluetooth is zoveel handiger

  14. @Thomasl: hahahaha

  15. @willem: soort van nerdy lazy storytelling 😉

  16. Voor mij geen probleem.Heb beats draadloos geen draadjes meerHeerlijk

  17. Waarom altijd dunner? Maak is een keer een iets dikkere iphone met grotere accu!

  18. Via lightning kunnen ze meer geluidskwaliteit eruit halen , dat verschil is duidelijk te merken bij mij in de auto, helaas moet ik momenteel al werken met verloopstuk 30to9 pins connector , hoop dat Carcomm met een lightning versie komt in de toekomst!

  19. Origineel geplaatst door Zomer
    Waaruit blijkt dat dit een accu is voor de iPhone?

    Vraag ik me ook af… Wie-o-wie weet ‘t?
    _

    Tip vwb (in geruchten) verkondigde ontbreken 3,5mm jack: koop een losse (lightning-geschikte) DAC voor thuis en een bluetooth (AAC) koptelefoon voor onderweg, heb je ‘t beste van twee werelden: ‘t gemak van draadloos onderweg waar achtergrondgeluid de geluidskwaliteit toch ver naar beneden haalt, en nòg beter geluid uit je dure bedrade koptelefoon thuis dan de ingebouwde DAC in je ‘oude’ iDevice je nu kan bieden…

  20. @vuurvreter: nee dat wil zeggen dat er een andere mogelijkheid komt die dat vervangt want dit onderdeel is wat de gsms dikke maakt daarom zullen de oortjes die altijd bij de iphones zitten compatibel zijn met de nieuwe headset aansluiting van de iphone.

  21. Voor de lightning koptelefoon aansluiting komt vast een lightning 2 3.5 jack-converter-stekker-verloop-dingetje-ofzo denk ik. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.