Flitsmeister TWO flitser beoordelen

Reacties voor: Flitsmeister TWO: makkelijker flitsers en gevaarlijke situaties melden

De bekende verkeersapp Flitsmeister heeft een opvolger van de eerder door ons gereviewde Flitsmeister ONE uitgebracht. De Flitsmeister TWO is op een aantal punten verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. ik blijf het een bijzonder iets vinden. Flitsmeister bestaat uit gratie van de meldingen van gebruikers, om dit zo prettig mogelijk te moeten doen moet ik hardware kopen zorg dan gewoon dat het gemakkelijk kan/blijft op het scherm. Wie koopt er nu iets om een bedrijf te laten groeien in waarde bij het gebruik ervan? Dit zo een kadootje moeten zijn voor trouwe melders….

  2. Fijn bedrag ook weer, maar er zal ongetwijfeld markt voor zijn! Zou mooi zijn als Apple dergelijke functionaliteit (ruimer) integreert in kaarten, maar dan ‘less is More’ based!

  3. Tegelijk heeft Flitsmeister in plaats van een Pro-licentie van €8 per jaar er een abo van €1,49/mnd van gemaakt. Wel per saldo een prijsverdubbeling. Zou er een nieuwe eigenaar zijn? En vooral: wat gaan de abo’s doen als genoeg mensen ervan afhankelijk zijn voor hun TWO?

  4. Of je koopt de saphe drive mini. Kost minder, geen pro abbo nodig en exact hetzelfde kastje…

  5. Origineel geplaatst door Rene
    Fijn bedrag ook weer, maar er zal ongetwijfeld markt voor zijn! Zou mooi zijn als Apple dergelijke functionaliteit (ruimer) integreert in kaarten, maar dan ‘less is More’ based!

    Gaat niet gebeuren. Deze software is in ontzettend veel landen verboden.

  6. De resolutie van het scherm komt aardig overeen met de resolutie van een gameboy. #nogo

  7. Net besteld, gewoon benieuwd, leuk speeltje 😉

  8. Maar wat zijn nou de praktische voordelen van de ONE? Voor nu, I.c.m. Verplichte PRO abonnement, is het gewoon verkapte geldverzameling. Een jaar later heb ik de batterij van mijn ONE nog steeds niet vervangen.. dus voor de accu hoef je het niet te doen.

  9. Heb al 2 jaar de FM One. Ja hij kost 50,- maar dat heb je na 2 meldingen terugverdiend. Ik vind hem top en ga zeker de Two ook bestellen

  10. Zonder gebruikers die straks moeten betalen voor de dienst geen info.
    Komt er bovenop dat het in België wel bestaat, maar een hoop functies mist die in NL er wel zijn.
    Qua navi reden we eens van Mechelen naar Rotterdam. Google maps en Flitsmeister.
    Google maps koos een route om de vrijdagavond files heen die 4!!!!!u sneller was.
    Goed als extra verkeersdashboard bovenop een bestaande navi, maar niet meer dan dat.

  11. @rmsappl: Dat is niet helemaal waar. Inmiddels krijgen we in FM meldingen van naderende ambulances, realtime verkeersinformatie op snel wegen(rode kruizen/pijlwagens). Dus voor een deel doen wij als gebruikers de meldingen maar er is ook veel toegevoegd aan andere informatiebronnen en diensten.

    Maar het is niet verplicht om FM te gebruiken als je het te duur vindt 😀

  12. Origineel geplaatst door Dlo
    Heb al 2 jaar de FM One. Ja hij kost 50,- maar dat heb je na 2 meldingen terugverdiend. Ik vind hem top en ga zeker de Two ook bestellen

    Hier net zo.
    Vooral handig dat je de melding ziet op een kastje als je de telefoon op stil hebt staan of in je zak zit.
    Heb die one al ruim terugverdiend.

  13. @JdB: In plaats van een 3M sticker zou het ook fijn zijn als je de TWO kan vast maken aan één van de bladen van een ventilatierooster. Mijn drie euro Chinese telefoonhouder doet dat ook. Direct goed in zicht zonder geplak en makkelijk verplaatsbaar.

  14. Origineel geplaatst door RedBeard
    Of je koopt de saphe drive mini. Kost minder, geen pro abbo nodig en exact hetzelfde kastje…

    Goede tip! Zie dat ze officieel Nederland nog niet ondersteunen als regio. Heb je er ervaring mee?

    Edit: Via amazon.de kan je de Saphe drive kopen en op de productpagina staat Flitsmeister als databron. Nice!

  15. Origineel geplaatst door Rene
    Fijn bedrag ook weer, maar er zal ongetwijfeld markt voor zijn! Zou mooi zijn als Apple dergelijke functionaliteit (ruimer) integreert in kaarten, maar dan ‘less is More’ based!

    Blijft altijd leuk om Apple gebruikers te horen klagen over dure hardware terwijl er een bedrijf is dat koning is….

    Maar ik koop hem ook niet, te duur en past niet bij mijn Dashboard… ik gebruik FM tot volle tevredenheid via CarPlay als waarschuwing naast Apple kaarten. De hulpdiensten meldingen zijn werkelijk top, ik hoor ze vaak niet maar ben nu extra alert als ik een melding zie….

    Kortom veel functionaliteit en daar heb ik de TWO niet voor nodig…

  16. Origineel geplaatst door RedBeard
    Of je koopt de saphe drive mini. Kost minder, geen pro abbo nodig en exact hetzelfde kastje…

    Hoor graag van je waar het nog leverbaar is met levering in NL 😉

  17. Origineel geplaatst door Dlo
    Heb al 2 jaar de FM One. Ja hij kost 50,- maar dat heb je na 2 meldingen terugverdiend. Ik vind hem top en ga zeker de Two ook bestellen

    Je zou je natuurlijk ook gewoon aan de snelheid kunnen houden, dan hou je die 50 euro in je zak en verbruikt ook nog eens minder benzine/diesel.

  18. Heeft het zin om dit aan te schaffen als je een auto hebt met Apple Carplay en een beeldscherm in het dashboard zo groot als een iPad pro?

    Wat is het voordeel dan, dat kan ik niet echt ontdekken. Of heeft dit vooral zin als je FM alleen op je iPhone gebruikt in de auto?

  19. @Patrix: Heb je wel eens een melding gedaan dan via carplay dan? Je opent dan eerst de FM app en dan moet je weer je navi app openen, niet handig en een drempel om te melden maar ik zou dit nooit aanschaffen als je carplay hebt. Ik gebruik namelijk altijd een andere navi die ik beter vind dan de fm navi. Maar het concept van betalen om makkelijk te kunnen melden gaat ook even aan mij voorbij. Dat concept rammelt gewoon aan alle kanten, ze zouden dat kastje gratis bij je abonnement moeten doen. Zonder die melding is FM helemaal nergens.

  20. @Patrix: Niet kopen als je al CarPlay hebt icm FM

  21. Apple shortcut aangemaakt die automatisch flitsmeister popup toont om op te starten wanneer mijn iPhone connect met bluetooth van de auto. Ng niet volledig automatisch maar goed alternatief omdat mijn iPhone toch altijd in autohouder zit.

  22. Als deze net zo slecht werkt als de One de laatste weken, kan je het wel laten om die troep te kopen.
    Sinds IOS 15 verbind deze niet meer automatisch met mijn iphone. De schuld zou bij Apple liggen. Vergeet dan maar dat dit opgelost word. Knap waardeloos om hier 50 EURO voor uit te geven.

  23. @Budgie: Zou opgelost moeten zijn in 15.2….bij mij werkt het in ieder geval icm de Two die ik vandaag net binnen heb….

    Ben nog een beetje aan het uitproberen….om FM beter te maken kan je alleen geen meldingen maken zonder dat je de telefoon uit je zak haalt….en wanneer niemand een melding maakt….werkt de Two weer niet optimaal….dus aub niet iedereen een Two kopen……of zie ik dat nu verkeerd?

  24. Het is al gezegd: €80- is gewoon te duur voor de FM 2. De bijgevoegde handleiding is ronduit slecht, de 3M sticker laat na enkele dagen al los en de accu na 1 maand al leeg (dus bij geen 3 maanden, zoals wordt gesteld)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.