Reacties voor: Fixers en FixjeiPhone krijgen officiële erkenning

Twee reparatiebedrijven voor Apple-producten hebben vandaag goed nieuws te melden. Fixers is nu officieel Apple Authorised Service Provider, terwijl FixjeiPhone zich heeft aangesloten bij het Keurmerk Refurbished.

Reacties: 7 reacties

  1. Even ter info: Apple repareert geen iPhones, of iPads, of iMacs. Ze ruilen je device alleen maar om voor een refurbished exemplaar wat van een ander bedrijf af komt. Component-level boardrepair doen ze al helemaal niet en data-recovery doen ze niet aan. Wat ze zeggen is; koop maar een nieuwe.

    Apple begint steeds meer de arrogantie van Microsoft te vertonen. Krijg er een beetje een rare smaak van in de mond.

  2. Schermen, batterijen, speaker (sommige modellen) camera en nog wat componenten worden door Apple gewoon in je huidige toestel vervangen.

  3. @Wally: Dus je krijgt een nieuw apparaat, waarmee ze zeggen dat je maar een nieuwe moet kopen.
    Kun je dit verder uitleggen?

  4. Jammer dat Fixers zich heeft laten omkopen. Nu hoop ik dat er snel weer een vakkundige reparatieservice opstaat die je Apple spullen voor een betaalbare prijs kan repareren.

  5. @Wally: Dit is echt onzin. Hoe kom je bij deze non-info?

  6. Als je Apple authorized bent is dat niets anders dan dat je tekent bij Apple dat je precies hun gewenste procedure uitvoert. Je ben dus het hulpje/slaafje van Apple geworden. Je mag dan ook niet meer third party onderdelen gebruiken.
    Het mooie hiervan is dat je naar de buitenwereld mag zeggen dat je Apple’s hulpje bent geworden.

    Repareren is in mijn oogpunt conponenten vervangen die defect zijn en data van het toestel terughalen. Daar moet je niet voor bij Apple zijn. (Heel erg helaas)

    Gelukkig zijn er nog enekele goede board level repair bedrijven. Apple moet daar niets van hebben. Je mag er zelfs op het Apple forum niet eens over praten!

  7. @Gaston: Als je verder verdiept in forums, nieuwsgroepen en enkele goede Youtube kanalen, dan weet je hoe Apple werkt, tegenwerkt, zelfs aanklaagt.
    Daarnaast gaan ze bij elk nieuw apparaat weer een stapje verder met serialisatie en software blocks om reparatie en data recovery tegen te gaan.
    Bij Apple kun je niet terecht om je systeem te “herstellen” en data te behouden.

    Als je teveel tijd over hebt, kijk eens naar de Youtube kanalen van Ipad Rehab (Jessa Jones), Louis Rossmann, en Paul Daniels.
    Louis Rossmann is de meest uitgesproken betreft Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.