Feeday-icon

Feeday: bekijk Instagram razendsnel vanuit je Berichtencentrum

Wil je Instagram-foto's bekijken zonder de Instagram-app te openen? Dan moet je Feeday eens proberen. Deze app plaatst je Instagram-feed in het Berichtencentrum met een handige widget.

Feeday-icon

Sommige Instagram-fanatiekelingen willen zo vaak mogelijk kijken of er weer nieuwe kiekjes in hun feed staan. Met Feeday wordt dat een stuk gemakkelijker. De app plaatst Instagram via een widget in je Berichtencentrum, en op je Apple Watch.

Nadat je in Feeday (link) ingelogd bent met je Instagram-account en de app toestemming hebt gegeven, kun je de app meteen instellen. Omdat Feeday vooral om de widget en Watch-app draait, zul je de app zelf alleen gebruiken om de instellingen aan te passen.

Feeday Feeday

Feeday: Instagram in je Berichtencentrum

Zodra je de widget van Feeday aan je Berichtencentrum toegevoegd hebt, vult de widget zich automatisch met de meest recente foto’s uit je Instagram-feed. Daarnaast kan Feeday in het ‘People’-tabblad de foto’s van een individuele gebruiker laten zien, en kun je onder ‘Hashtag’ de foto’s van een hashtag volgen die je eerder in de Feeday-app ingevuld hebt.

Door op een foto in de widget te tikken open je het plaatje in de Instagram-app. Omdat de app in je Berichtencentrum verwerkt is, kun je zelfs als je iPhone vergrendeld is snel even checken wat de nieuwste Instagram-foto’s zijn.

Feeday heeft daarnaast ook een Apple Watch-app die eigenlijk precies hetzelfde doet als de widget, maar dan op je pols. De foto’s zijn daar echter wel erg klein, en de plaatjes zijn verder ook niet interactief. De Watch-app is dan ook vooral een leuke bonus, terwijl de widget voor iOS de reden is om Feeday eens uit te proberen.

Feeday Feeday

In-app aankopen van Feeday

Feeday is gratis te downloaden, maar via in-app aankopen zijn er wel andere functies te ontgrendelen. Zo kun je de drie foto’s in de widget uitbreiden naar een grid van zes of negen plaatjes voor €1,99, en kun je de gebruikersnamen die in de foto’s staan verbergen voor €0,99.

Houd er wel rekening mee dat je Feeday misschien niet voor altijd kunt gebruiken. Onlangs heeft Instagram nieuwe regels ingevoerd die ervoor zorgen dat apps niet zomaar meer de foto’s van Instagram in hun app kunnen plaatsen. Je kunt meer over deze nieuwe regels lezen in het onderstaande artikel.

Via: idownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2016, 21:15
Categorie Apps
Onderwerpen instagram, widget

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.