stickered-facebook-messenger

Facebook gaat aparte Stickered for Messenger-app uitbrengen

Facebook gaat de Stickered for Messenger-app uitbrengen, waarmee je foto's kunt voorzien van leuke stickers, voordat je ze met vrienden deelt.

stickered-facebook-messenger
Facebook gaat een losse app uitbrengen voor Messenger-stickers. De app krijgt de naam Stickered for Messenger en zal later vandaag voor Android-smartphones beschikbaar komen. De iPhone-versie volgt kort daarna. De app geeft je de mogelijkheid om stickers toe te voegen aan foto’s, die je vervolgens via Messenger kunt delen. Het idee is dat je de plaatjes bijvoorbeeld over gezichten van jezelf en vrienden plakt.

Je kunt zoveel stickers plakken als je zelf wilt, op foto’s die je met de frontcamera of de normale camera van de iPhone maakt. Ook kun je stickers toevoegen aan bestaande foto’s uit de camerarol.

stickered_app

Ook heeft Facebook een aantal kerstthema’s toegevoegd aan de normale Messenger-app, waarmee je het bij chatheads kunt laten sneeuwen en een nieuwjaarskader rondom je selfie kunt plaatsen.

Let op: de stickerfunctie is dus niet beschikbaar in de normale Messenger-app, maar in een losse Stickered for Messenger-App die op een later moment gaat verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2014, 21:33
Categorie Apps
Onderwerpen facebook, messenger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.