Reacties voor: Facebook werkt aan nieuwsapp Notify met focus op pushberichten

Facebook zou druk aan het testen zijn met een nieuwsapp genaamd Notify. Via deze app kun je je abonneren op nieuwsgebeurtenissen en contentmakers, waarna je via pushberichten op de hoogte gehouden wordt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik hoop dat het zoiets gaat worden als Flipboard alleen dan minder omslachtig. Als je via Flipboard iets wil zoeken om te volgen is het heel vaak onduidelijk wat je dan volgt en de zoek resultaten maken vaak niet duidelijk of het gaat om een gebruiker waarop je abonneert of een officiële nieuwsbron. Als Facebook nou daarop inspeelt en niet verplicht hun eigen selecteerde nieuwsbronnen op te abonneren ga ik het gebruiken.

  2. Als ik bijvoorbeeld in het OV om me heen kijk wat mensen aan het doen zijn met hun smartphone dan zitten de meesten te facebooken. Mensen worden steeds verslaafder gemaakt aan informatie en updates. Voorheen keken de meesten eventjes op hun telefoon als ze een notificatie binnen kregen en stopte hem daarna weer weg maar tegenwoordig zitten de meesten de hele reis op hun schermpje te turen en te scrollen.

  3. Weer een nieuwe app die alles, maar dan alles in de gaten gaat houden. En een enorme aanslag op je batterij. Facebook op je telefoon is voor mij klaar. (Bij verwijderen van de app gaat de telefoon een stuk langer mee)

  4. Voordat fb zich op iets nieuws stort, kunnen ze beter eerst hun huidige apps goed op orde houden. De laatste update van Facebook pagina beheer werkt voor geen meter op IOS 9.0.2. Super geregeld van Facebook en ook prima getest….NOT!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.