Facebook Messenger krijgt nieuw tabblad voor groepen

Facebook Messenger heeft een nieuw tabblad voor groepen geïntroduceerd en laat je berichten doorsturen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Facebook Messenger 4.0 groepenFacebook heeft vannacht versie 4.0 van Facebook Messenger in de App Store uitgebracht. Het versienummer doet vermoeden dat dit een wijziging is op het niveau van het grote redesign in Facebook 3.0, maar eigenlijk is de update een stuk bescheidener: Facebook heeft een nieuw tabblad voor groepen toegevoegd. Deze maken het makkelijker om iemand terug te vinden. Ook is het nu mogelijk om een bericht in Facebook Messenger door te sturen naar een andere chat.

Open je het nieuwe groepen-tabblad voor het eerst, dan zal de app automatisch je eerder gemaakte groepsgesprekken verzamelen. Deze chats waren al vanuit Facebook Messenger te gebruiken, maar moeten met de nieuwe optie makkelijker vindbaar zijn. Op de nieuwe pagina zie je in een oogopslag wie er in een gesprek zitten.

Een bericht stuur je door met een lange tap op de blauwe wolk. Vervolgens kies je wie het bericht te zien krijgt.

Facebook lijkt de laatste tijd ‘grote’ versienummers aan te grijpen voor enigszins bescheiden updates. In februari kreeg de officiële Facebook-app bijvoorbeeld een 7.0-update, maar daarin waren enkel bugfixes te vinden.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:36
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.