Reacties voor: Eerste reviews van nieuwe iPad zijn lovend

De Amerikaanse media mochten de nieuwe iPad vijf dagen lang testen en komen met soms verrassende oordelen. Over het algemeen is er grote lof voor de derde generatie iPad die 23 maart 2012 in Nederland verschijnt.
Lees het complete artikel → Eerste reviews van nieuwe iPad zijn lovend
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Leuk om te lezen, zien is geloven!

  2. Hoe kan het dat er op Twitter steeds een link wordt geplaats naar een artikel, terwijl dit artikel via de homepage niet zichtbaar is?

    En nog iets: vaak staat er op de homepage dat er bijvoorbeeld twee reacties zijn op een artikelen. Als je dan op het artikel klikt, zijn er helemaal geen reacties te zien.

    Overigens, fijn om te lezen dat dit apparaat zo goed wordt ontvangen.

  3. @Piet: Dat heeft te maken met caching. Om de servers te ontzien, wordt de hoofdpagina iets later ververst.

    Verder weer on-topic reageren graag. 🙂

  4. Dank voor de duidelijk en goed vertaalde samenvattingen!

  5. The one downside of the new Retina-ready apps is that they’re going to take up more space. … And you should think about this storage requirement if you’re considering the 16 GB version of the new iPad…On the iPad I’m testing out, I have three pages of apps, a few hundred photos, one HD movie, and one music album. It’s really not that much stuff, but it takes up over 20 GB of storage. The apps alone are over 10 GB of that.

    Ik maak me nu wel meer zorgen over de benodigde opslagruimte na deze quote van Techcrunch. Hoewel ik aanneem dat hij dan wel een HD movie van 8GB of zo bedoeld. 16GB of toch maar een 32GB nemen?

  6. Ik kan net zo goed de reviews van de Ipad 2 release doorlezen, all the same.

    Grappig om te lezen dat Apple bewust helemaal geen camera plaatst in de 1ste Ipad.

    Vervolgens presenteren ze de Ipad 2 alsof ze de camera opnieuw hebben uitgevonden.

    En nu eindelijk upgraden ze de camera naar een fatsoenlijk model.

    Terwijl de technologie al aanwezig was bij de eerste release.

  7. @Jona:

    Retina Apps nemen meer ruimte in. Er zijn op dit moment genoeg artikelen te vinden op het www over dit onderwerp. Ik heb nu een iPad 1 16GB. Overweeg nu zeker een 32GB te kopen.

  8. Origineel geplaatst door Jona.Ik maak me nu wel meer zorgen over de benodigde opslagruimte na deze quote van Techcrunch. Hoewel ik aanneem dat hij dan wel een HD movie van 8GB of zo bedoeld. 16GB of toch maar een 32GB nemen?

    zie ook

    daarom heb ik de 32 besteld…

  9. Origineel geplaatst door Bobo1
    Ik kan net zo goed de reviews van de Ipad 2 release doorlezen, all the same.Grappig om te lezen dat Apple bewust helemaal geen camera plaatst in de 1ste Ipad.Vervolgens presenteren ze de Ipad 2 alsof ze de camera opnieuw hebben uitgevonden.En nu eindelijk upgraden ze de camera naar een fatsoenlijk model.Terwijl de technologie al aanwezig was bij de eerste release.

    De technologie wel, maar niet de bijbehorende goede integratie van Facetime. En daar wringt hem nu net de schoen. Apple introduceert alleen zaken als ze ook meteen goed te gebruiken zijn.
    Op mijn mobiel van 4 jaar geleden had ik ook een frontcam (Toshiba), met windows mobile. Ik zal je zeggen ik heb dat ding nooit kunnen gebruiken. Dus wel de specs maar geen gebruikerservaring.

  10. @Bobo1

    Als ze in eerste instantie de perfecte tablet presenteren, dan valt er niet veel meer te upgraden in latere versies. Puur marketing. Heel slim ook eigenlijk, want ze hadden toen de Ipad 1 uitkwam nog totaal geen concurrentie. ze konden dus doen wat ze wilden.

    Apple heeft een zeer ge-oliede marketing machine wat ze zeker geen windeieren legt.

  11. Heb nu de 32GB iPad 2, maar vindt dat zelfs nu al eigenlijk te weinig ruimte…Zal dus denk ik maar voor de 64GB gaan volgende week vrijdag!

  12. Ik ga vannacht voor de 64Gb wifi naar oberhausen!
    Hopelijk hebben ze de atv3 ook al dan breng ik die ook nog mee!

  13. Origineel geplaatst door David
    Ik ga vannacht voor de 64Gb wifi naar oberhausen! Hopelijk hebben ze de atv3 ook al dan breng ik die ook nog mee!

    Coool David een echte fan!

  14. Ik ben niet overtuigd: het is allemaal heel erg mooi maar het is te weinig voor mij relevante vernieuwing. ik blijf nog ff een generatie bij mijn iPad original 64 GB.

  15. Ik heb een nieuwe dslr nodig, anders had was ik hem in duitsland gaan halen. Nog even geduld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.