apple watch edition goud

Eerste gouden Apple Watch Editions op weg naar klanten

Apple is begonnen met het verschepen van de Apple Watch Edition, de dure gouden uitvoering van de smartwatch.

Apple is deze week begonnen met het verzenden van de eerste serie Apple Watch Edition. Het gaat om klanten die in april een pre-order hadden geplaatst. Op de creditcard-afschriften van deze klanten is nu het bedrag te zien dat in rekening wordt gebracht. De horloges kosten tussen de $10.000 en $17.000, terwijl de Europese prijzen oplopen €18.000.

apple watch edition goud

De eerste gouden Apple Watch Editions worden morgen bij klanten verwacht. Eén van de kopers is Kyle Wiens van het bekende reparatiebedrijf iFixit. Hij kocht het goedkoopste model: een 38mm Apple Watch Edition met sportbandje op 10 april. Op donderdag 21 mei werd de Apple Watch verzonden en als alles volgens plan verloopt heeft hij het exemplaar zaterdag 23 mei in huis. Kopers van een Apple Watch Edition mogen zelf kiezen wanneer de koerier langskomt. Dat kan op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 18:00 uur.

apple-watch-edition-betaling

We waren benieuwd of iFixit dit model ook uiteen zou halen, om te kijken of de componenten misschien ook van puur goud zijn gemaakt. Maar helaas: ze vonden het toch een te kostbare operatie. Wiens zal de Apple Watch Edition terug naar Apple sturen om zijn geld terug te krijgen, maar hoopt wel dat iemand anders gek genoeg is om zijn Apple Watch Edition beschikbaar te stellen voor een niet-verwoestend onderzoek.

Wil je een Apple Watch Edition ‘in het wild’ zien, dan maak je de meeste kans bij bekende artiesten zoals Katy Perry, Beyonce, Jay Z en Pharell Williams.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2015, 21:47
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.