Reacties voor: Eddy Cue: ‘Apple heeft beste productenline-up in 25 jaar’

Apple heeft in 2014 de beste line-up van nieuwe producten in de afgelopen 25 jaar, beweert Eddy Cue, hoofd van Apple's iTunes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Tja, allemaal wat slapjes dat WWDC van maandag, ios8 met wat appjes erbij waar niet iedereen zit op te wachten. Nieuwe iphone 6 daarentegen maar dat is weeral nog wachten tot minstens eind september! Het zijn wel Amazing products van Apple maar je geduld wordt serieus op proef gesteld. Nu ja, wachten maar he?

  2. Hopen dat het waar is Apple gaat anders de slag verliezen .

  3. Lijkt me dat ze nu toch wel ssd in alle modellen gaan doorvoeren (iMac) fusiondrive dan standaard bedoel ik.En het scherm mag nu wel naar een hogere resolutie…4k thunderbolt display is nu een must, mijn Mac Pro 2013 staat te trappelen voor deze!Ook vormgeving van de schermen mogen aangepakt worden met oog op aanzicht, leuk die dunnere iMac, maar wanneer je ervoor/achter zit dan kijk je gewoon naar een systeem van een paar jaar ‘oud’,Mensen hebben inmiddels een te hoge verwachting. Ze denken nog steeds goed na over wat ze uitbrengen vind ik, maar iets spectaculair nieuws zou wel te gek zijn!Ik zie iOS en OS X nog wel meer bij elkaar komen, en dan lijkt het me logisch dat je net zo makkelijk iOS 8 op je MacBook kan draaien, als OS X 10.10 op je iPad ProOfzo…. Maar dat ge’ouwe** over dat mensen afhaken of klaar zijn met Apple omdat ze niet innovatief genoeg zouden zijn…Succes op een ander merk, mij bevalt het prima! Nooit problemen mee, tuu’lijk kan er altijd iets naar gelang je zelf wenst wat beter, maar dat is met alles zo.

  4. Onzin. Apple zegt elke jaar met “het meest innovatieve en geweldige” producten tot nu toe komen. Bij de iPhone 5S was het Johnny die zei met het meest fantastische tot nu toe te komen.

  5. Zelfde bullshit als altijd dus en dan met een product komen die niet zoveel verschilt met de vorige product alleen een beter processor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.