Dr. Panda's Postbode-icoon.

Dr. Panda’s Postbode is Apple’s gratis App van de Week

In Dr. Panda's Postbode is het de bedoeling om post te bezorgen bij meer dan tien dierenvrienden. De game kent geen regels, tijdslimieten of punten en is daardoor erg geschikt voor jonge spelers.

Dr. Panda's Postbode-icoon.Heb je altijd al postbode willen zijn? Dan wordt de nieuwe gratis App van de Week misschien wel jouw favoriete app, want Dr. Panda’s Postbode is de komende week helemaal gratis te downloaden. In de game is het de bedoeling om met Dr. Panda de post te bezorgen bij meer dan tien dieren. Normaal gesproken kost de game €3,99 dus doe de komende week je voordeel met deze aanbieding.

Dr. Panda’s Postbode: post bezorgen bij dierenvrienden

In Dr. Panda’s Postbode is het de bedoeling om op je fiets te springen en de post te bezorgen bij meer dan tien verschillende dierenvrienden. Elk dier heeft zijn eigen persoonlijkheid en drukke leventje, waardoor het wat weg heeft van De Fabeltjeskrant en de gameserie Animal Crossing van Nintendo. Ook kun je je eigen kaarten ontwerpen en de uitgestrekte wereld ontdekken.

De game kent geen regels of tijdslimieten. Door de vriendelijke en kleurrijke uitstraling en de eenvoudige besturing is de game geschikt voor jonge kinderen. Daarbij speelt ook mee dat er geen in-app aankopen in zitten, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor extra kosten of huilende kleuters die tegen een betaalmuur aanlopen. Dr. Panda’s Postbode is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch.

Dr. Panda is het gezicht van nog veel meer spellen, zoals Dr. Panda’s Restaurant 2 en Dr. Panda’s Kermis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2015, 13:12
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.