iOS 10.2 met nieuwe emoji's.

Teruggaan naar iOS 10.2 niet langer mogelijk

Het is niet langer mogelijk om te downgraden naar iOS 10.2. Apple signeert deze versie niet meer en dat heeft gevolgen voor jailbreakers.

Het is vanaf vandaag niet langer mogelijk om vanuit iOS 10.2.1 te downgraden naar iOS 10.2. Apple signeert de laatstgenoemde versie niet meer, waardoor teruggaan niet meer tot de mogelijkheden behoort.

iOS 10.2 met nieuwe emoji's.

Niet meer downgraden naar iOS 10.2

Apple bracht afgelopen maandag iOS 10.2.1 uit voor iedereen met een geschikt toestel. De maatregel heeft gevolgen voor mensen die hun toestel willen jailbreaken, aangezien er voor het eerst in lange tijd weer een methode in opkomst is. Maar daarvoor moeten ze wel hun blobs van iOS 10.2 opslaan, dat het mogelijk maakt om in de toekomst alsnog naar iOS 10.2 upgraden met behulp van de Prometheus-tool.

Voor gewone gebruikers verandert er niets: zij kunnen normaal iOS 10.2.1 installeren en zich ondertussen verheugen op de komst van iOS 10.3 dat weer een hoop nieuwe functies bevat en dat we rond maart of april kunnen verwachten. Wel zou je je kunnen ergeren aan het automatisch dimmen van iOS 10.2.1. iOS 10.2.1 loste dertien beveiligingsproblemen op, dus het is logisch dat Apple het liefst ziet dat je snel naar die versie gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2017, 9:31
Categorie iOS
Onderwerpen downgrade, ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.