Reacties voor: Vier dingen die de iPhone 7 kan leren van de iPad

De iPad heeft in het verleden al veel geleerd van de iPhone, maar nu is het de beurt aan de iPhone. Wat kan de iPhone allemaal leren van de nieuwste iPads?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Inderdaad de 4 dingen waar ik erg op hoop (i7 is mijn volgende iPhone.)

  2. Toch mis ik eigenlijk wel een DuoSim.. Iets wat behoorlijk van deze tijd is. Wil namelijk mijn werktelefoon en privé op 1 telefoon hebben en gelijktijdig.

  3. Ben een enorme Apple fan/gebruiker, maar de iPhone 7 mag ook wat leren van Androidsmartphones: snelladen, waterdicht, always on display, kleinere bezels etc. Eigenlijk is er dus voldoende voor Apple om mensen weer echt omver te blazen in combinatie met de dingen genoemd in het artikel.

  4. Die smart connector zou past echt fijn zijn als je daar ook door kunt opladen. Op die manier komen er veel fijnere carkits en dockingstations beschikbaar.

  5. Origineel geplaatst door Coen
    Die smart connector zou past echt fijn zijn als je daar ook door kunt opladen. Op die manier komen er veel fijnere carkits en dockingstations beschikbaar.

    Helemaal gelijk Coen.
    Wat dacht je van hoesjes met extra functies? Een batterij is al fijn. Zonder dat het hoesje langer moet zijn. Maar er is ook een data doorgang. Ik ben benieuwd wat er daar mee gaat gebeuren. Syncen okay… Maar bijvoorbeeld gezondheid apparatuur? Eindeloze mogelijkheden:P

  6. Origineel geplaatst door Snucky
    Toch mis ik eigenlijk wel een DuoSim.. Iets wat behoorlijk van deze tijd is. Wil namelijk mijn werktelefoon en privé op 1 telefoon hebben en gelijktijdig.

    Heeft de iPad dat dan?? Want daar ging dit artikel toch over?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.