Deezer Familie voor meerdere gezinsleden.

Deezer Familie: gezinsbundel voor muziek is alleen voor klanten van T-Mobile

Deezer Familie is een nieuw gezinsabonnement van de muziekdienst waardoor tot zes familieleden onbeperkt kunnen luisteren naar de complete Deezer-catalogus. Deezer Familie is in Nederland alleen beschikbaar voor klanten van T-Mobile.

Deezer Familie voor meerdere gezinsleden.
Muziekdienst Deezer heeft iets nieuws: een gezinsabonnement waarmee maximaal zes gezinsleden gebruik kunnen maken van hetzelfde Deezer-abonnement. Er zit alleen wel een voorwaarde aan Deezer Family: het gezinsabonnement is alleen beschikbaar voor klanten van T-Mobile. Een Deezer Familie-abonnement kost €14,99 per maand.

Deezer Familie voor zes gezinsleden

Deezer is een muziekdienst met een catalogus van meer dan 40 miljoen nummers. Net als bij Spotify kan iedereen gratis van Deezer gebruikmaken, maar dan zijn er wel enkele beperkingen. Zo kun je met een gratis abonnement niet doorspoelen in een nummer, krijg je tussen de muziek door reclame te horen en heb je niet de optie om nummers offline op te slaan. Met een betaald Deezer-abonnement van €9,99 is dit wel allemaal mogelijk en vanaf vandaag is daar een extra optie bij gekomen. Deezer Familie laat je één abonnement afsluiten die door zes familieleden gebruikt kan worden. De enige voorwaarde is dat de hoofdgebruiker klant moet zijn bij T-Mobile, terwijl de rest ook bij een andere provider aangesloten kan zijn. Deezer Familie was voorheen alleen beschikbaar in Frankrijk.

T-Mobile werkt al langer samen met muziekdienst Deezer door verschillende abonnementen aan te bieden die je dient te betalen via je T-Mobile-rekening. Deezer Familie vult het bestaande assortiment dus aan en heeft veel overeenkomsten met het gezinsabonnement van Apple Music. Ook Apple Music heeft een optie voor een gezinsabonnement van €14,99 per maand waar tot zes gezinsleden van gebruik kunnen maken. De enige voorwaarde bij Apple Music is dat je Delen met Gezin in iCloud moet inschakelen. Net als het gezinsabonnement van Apple Music is Deezer Familie per maand opzegbaar.

Deezer is beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple Watch en werkt ook met een CarPlay-systeem. Voor de Apple TV is geen aparte app beschikbaar. In Nederland is Deezer geen hele grote speler op het gebied van muziekdiensten, zoals bleek uit eerder onderzoek. Een Deezer Familie-abonnement is af te sluiten via een T-Mobile abonnement en regel je via My T-Mobile. Meer over Deezer Familie lees je op de website van T-Mobile.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2016, 13:52
Categorieën Diensten, Providers
Onderwerpen deezer, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.