De iPhone van Linksys (Cisco)

De iPhone is er – maar niet van Apple

Linksys, onderdeel Cisco, heeft een nieuwe VoIP-telefoon uitgebracht. De telefoon ondersteunt Skype en Yahoo Messenger, maar opvallender is dat het de naam iPhone heeft gekregen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone van Linksys (Cisco)

Linksys, een onderdeel van netwerkbedrijf Cisco, heeft een nieuwe VoIP-telefoon uitgebracht, met als typenummer WIP320. De telefoon is voorzien van Skype en Yahoo! Messenger en biedt de mogelijkheid om goedkoop te bellen via internet. Op zich geen opvallend nieuws, maar het wordt anders als je bedenkt dat de telefoon de naam iPhone heeft gekregen.


Er gaan al maanden geruchten dat Apple een telefoon met dezelfde naam wil uitbrengen. Apple heeft nog niets bekendgemaakt en wil ook niet op geruchten reageren, maar er zijn wel aanwijzingen: zo verwijst de domeinnaam iphone.org naar de homepage van Apple en zouden Aziatische fabrikanten al opdracht hebben gekregen om ‘een telefoon’ voor Apple te produceren. De vraag is nu of deze de naam iPhone krijgt, want Cisco is volgens het Amerikaanse patentenbureau eigenaar van het handelsmerk ‘iPhone’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2014, 9:02
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerpen apple, cisco, iPhone
Device iPhone [2007]
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.