iPhone: een van de mythes voor 2007

De weblog RoughlyDrafted heeft een overzicht gemaakt van de grootste Apple-mythes van 2006. Natuurlijk mag de iPhone daarin ook niet ontbreken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneRond de jaarwisseling hebben mensen enorme behoefte om terug te kijken naar het afgelopen jaar. De weblog RoughlyDrafted heeft bijvoorbeeld een overzicht gemaakt van de grootste Apple-mythes van 2006. Natuurlijk mag de iPhone daarin ook niet ontbreken. Enerzijds zou je kunnen zeggen dat de iPod niet meer van belang is, omdat mobiele telefoons nu ook mp3’s kunnen afspelen.

CNET-blogger Michael Kanellos beweerde dat Apple nooit het succes van de iPod zou kunnen herhalen, simpelweg omdat het maken van telefoons veel te moeilijk is. Onder de titel ‘The Apple Phone Flop’ verklaarde hij de iPhone al bij voorbaat mislukt. Palm-baas Ed Colligan beweerde iets soortgelijks: Apple zou nooit de kennis van bedrijven zoals Palm kunnen evenaren, die al jarenlang bezig zijn met het ontwikkelen van telefoons. Onzin of steekhoudend? Begin januari zullen we het weten. Lees het hele artikel hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2014, 16:32
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerp originele iPhone
Device iPhone [2007]

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.