Reacties voor: Dankzij iPhone 2.0 meer zakelijke Mac-gebruikers?

De zakelijke functionaliteit van iPhone 2.0 zou wel eens een bewuste strategie van Apple kunnen zijn om Apple-producten in een zakelijke omgeving geaccepteerd te krijgen, zo beweert Infoworld.

Reacties: 5 reacties

  1. de strategie van Apple begint zijn vruchten af te werpen, ik weet niet of de iphone daarin voor een doorbraak zal zorgen maar dat de ‘mentaliteit’ ten opzichte van apple aan het veranderen is is overduidelijk.Apple is niet meer het ‘moeilijke’ besturingssysteem of allen voor ‘nerds’.. Maar dat wisten wij allang toch!..

  2. Apple is inderdaad geen moeilijk besturingsysteem want Apple is helemaal geen besturingsysteem.:P
    Maar je hebt wel gelijk sinds kort hebben wij ook een apple thuis (de Imac) en het werkt vele malen beter dan windows. En overstappen is zowieso al geen probleem meer (voor thuisggebruikers tenminste) want met vmware O.I.D. en met microsoft office is het helemaal compleet.

  3. om dan helemaal de puntjes op de i te zetten: het is iMac en niet Imac

  4. Goed dat het een Iphone moet worden is voor mij wel duidelijk, maar wanneer is de Iphone 1.0 danwel 2.0 nu in Nederland te koop? Dat is geloof voor iedereen koffiedik kijken. Kan iemand daar een zinnig antwoord op geven?

    groet Frank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.