Cut the Rope 2 maakt bonuslevels vrijspelen makkelijker na kritiek

Bonuslevels zijn in Cut the Rope 2 makkelijker vrij te spelen zonder in-app aankopen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Cut the Rope 2 bonuslevelsCut the Rope 2 heeft in iedere spelwereld een reeks geheime levels, die in eerste instantie alleen vrij te spelen waren door klavertjesvier verspreid door de game te verzamelen. Deze verzamelobjecten waren vaak te bemachtigen door bepaalde power-ups te gebruiken, die je weer het makkelijkst via in-app aankopen binnenhaalde. Na enige ophef hierover heeft ontwikkelaar ZeptoLab het mogelijk gemaakt om de bonuslevels ook vrij te spelen door alle medailles in een levelset te verzamelen.

Cut the Rope 2 moedigde spelers met de klavertjesvier aan om echt geld te spenderen aan bepaalde power-ups. Dat schoot bij sommige spelers in het verkeerde keelgat, omdat het spel zelf ook al een prijskaartje heeft. Met de nieuwe update zegt ZeptoLab de kritiek van spelers “luid en duidelijk” te hebben gehoord. Dat heeft niet heel lang geduurd: de game verscheen slechts een paar weken terug in de App Store.

De klavertjesvier zitten wel nog steeds in Cut the Rope 2. Je hebt hierdoor de keuze om alle klavertjes te verzamelen, of om alle medailles vrij te spelen. Medailles verdien je door een extra opdracht in een level uit te voeren. Deze bestaat meestal uit het behalen van een specifieke sterrenscore. Je moet dan een level niet alleen met drie verzamelde sterren afronden, maar ook met bijvoorbeeld twee sterren.

De medailles in Cut the Rope 2 zijn niet nieuw, maar hebben met de nieuwe update wel een extra functie gekregen. We zagen ZeptoLab dit bonussysteem ook al gebruiken om het schuifpuzzelspel Pudding Monsters lastiger te maken voor spelers die alle levels al hadden uitgespeeld.

Downloaden: Cut the Rope 2 (€0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:28
Categorie Uncategorized
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.