Apple Watch Composure Dock

Composure Dock is stijlvolle Apple Watch-oplaadplank

Een plank waarmee je de Apple Watch kan opladen? Fabrikant Rest werkt er volop aan: de Composure Dock moet begin 2015 verkrijgbaar zijn.

Apple Watch Composure DockDe Apple Watch kan nog wel eens op zich laten wachten tot februari 2015, maar de opladers voor de Apple Watch komen al aardig op gang. We schreven eerder al over de de HEDock en de DODOcase waar je het horloge aan kan hangen om op te laden, maar daarmee is nog niet perse een trend gezet. De Composure Dock heeft net als de DODOcase ook een houten uitstraling, maar een hele andere vorm: het is een plank.

Een walnoten houten plank waar je de Apple Watch op legt om hem op te laden. Fabrikant Rest heeft daarvoor een aardige truc bedacht. Aan de onderkant van de plank zit een metalen frame die de MagSafe inductielader van de Apple Watch op zijn plek houdt in de plank. Vervolgens kan je de Apple Watch erop leggen om hem op te laden.

Apple Watch Composure Dock werking

Als we de conceptfoto’s mogen geloven, zijn de bandjes van de Apple Watch zelf stijf genoeg om plat op de plank te kunnen liggen. Het valt te bezien of dat lukt met elk type bandje van de Apple Watch, zoals bijvoorbeeld ook het Nederlandse leren bandje.

Fabrikant Rest beschouwt de Composure Dock als het startschot voor een hele lijn inductieladers voor mobiele toestellen. Dat is niet eens zo’n gekke gedachte: waarom zouden de volgende iPhone en iPad eigenlijk ook geen magneetlader gebruiken? De Composure Dock kost 79 dollar om voor te bestellen, plus verzendkosten. Tegen de tijd dat het product wordt geleverd, betaal je 94 dollar. Rest denkt de Composure Dock uiterlijk 45 dagen na de lancering van de Apple Watch te leveren. Wanneer dat ook precies is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2014, 10:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.