Combo wil de sociale netwerkhub op je iPhone worden

Combo is een nieuwe dienst die alle activiteiten op sociale netwerksites zoals Facebook, MySpace en Flickr bij elkaar brengt. Er zijn beta-invites te vergeven.

ComboTechCrunch schrijft dat ze heel wat startups meemaken die op hun dienst nog het label ‘beta’ hebben geplakt, maar waarbij alles probleemloos werkt, al duizenden gebruikers actief zijn en er ook eigenlijk geen bugs meer te vinden zijn. Voor de goede orde: Combo is niet zo’n dienst: links werken niet, updates komen niet goed door een de website heeft nu al dringend een redesign nodig. Maar potentieel is er wel bij Combo, die activiteiten op verschillende sociale netwerken (Facebook, MySpace, Flickr, Digg en nog 30 andere) in de gaten houdt en ze samenbrengt op één iPhone-pagina.


combo social networkWil je de dienst uitproberen dan zijn er via TechCrunch 500 invites te verkrijgen. Alle activiteiten worden samengevoegd in een ComboStream terwijl je in de Watchbox de activiteiten van vrienden in de gaten kunt houden. De mobiele versie biedt grotendeels dezelfde functies als de desktopversie. Naast de iPhone zijn er plannen om nog meer mobiele platformen te ondersteunen. Er is een universeel adresboek die alle contactpersonen samenbrengt. In de toekomst moet Combo uitgroeien tot een communicatie- en publicatietool. Echt enthousiast kan TechCrunch er niet van worden. Een intuïtievere interface zou een goed begin zijn, maar Combo krijgt het ook nog lastig met concurrent FriendFeed, die eerder deze week een iPhone-versie uitbracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2008, 18:31
Categorie iOS
Onderwerp facebook
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.