Clips update 1.0.1

Eerste Clips-update maakt live ondertitels bewerken makkelijker

Clips heeft een eerste update gekregen. In versie 1.0.1 is het makkelijker om live ondertitels te bewerken en je krijgt suggesties voor veelgebruikte adressen.

Apple’s Clips-app heeft de eerste kleine update gekregen. De update verbetert het omgaan met live ondertitels en bevat ook nog wat andere kleine verbeteringen.

Clips update 1.0.1

Clips 1.0.1: paar kleine verbeteringen

Veel hoef je niet te verwachten van Clips 1.0.1, zoals je ook wel uit het versienummer kunt afleiden. Je kunt tijdens het spelen of pauzeren op een live ondertitel om deze meteen te bewerken. Dit komt van pas als de app je uitspraak niet goed heeft verstaan. Ook kun je nu bij het delen van een clip makkelijker geadresseerden invoeren. Clips geeft namelijk suggesties voor de meest gebruikte adressen.

Tenslotte heeft Apple gezorgd dat Clips stabieler en betrouwbaarder functioneert tijdens het opnemen van een videoclip en het delen ervan.

Clips verscheen begin april onder veel belangstelling in de App Store. Met de app kun je korte videoclips maken, die je vervolgens deelt op sociale media. Het bijzondere van de app is dat je spraakherkenning kunt laten meelopen, zodat de teksten die je uitspreekt meteen worden omgezet naar ondertitels. Hoewel het een leuke app is hebben we ook wel gemerkt dat de nieuwigheid er snel weer vanaf was.

Voor mensen die ermee aan de slag willen gaan bieden we via onderstaand artikel een overzichtelijke Clips-handleiding:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2017, 7:00
Categorie Apps
Onderwerp clips

Clips

Clips is een app waarmee je gemakkelijk korte video's kunt maken. Hieronder zie je al onze belangrijke tips over het gebruik van de Clips-app.

Clips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.