Reacties voor: Candy Crush Saga-advertenties sturen je steeds vaker ongevraagd naar App Store

Steeds meer websites tonen advertenties die iOS-gebruikers ongevraagd naar de App Store sturen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Ik ken alvast een Nederlandse website. Jullie! Als ik met tweetbot jullie tweets lees dan kolt er ook een notificatie of ik tweetbot wil veranderen. Indien ja, ga je naar de app store voor voetbalmanager.

  2. Nederlandse website, minecraftforum.net doet t ook heel de tijd.
    Heel irritant!!

  3. Een niet nader te noemen cydia repository doet het ook, maar heeft hiervoor een fix op hun repository gezet genaamd “Redirect Fix”.

  4. Ik had er ook last van bij een Twitter client (niet de officiële app) dus die gebruik ik niet meer.

    @Jeroen: Is dat een universele fix of specifiek voor die repository? Als het universeel is, is het voor mij een goede reden om m’n toestel weer eens te jailbreaken.

  5. En inderdaad werd ik ook naar CCS doorverwezen (sorry voor de dubbelpost maar het editen werkte niet).

  6. Wel, ik heb daar al een tijdje last van op deze website. Regelmatig wordt ik bij het openen van deze site doorgestuurd naar de AppStore en daar staat dan ofwel Candy Crush ofwel Top Eleven voetbalmanager klaar om te installeren. Zeer vervelend en ik heb al allerlei geprobeerd, maar het komt steeds terug en alleen op deze site.

  7. @Jean-Paul Horn: Nee, ik bezoek de site dagelijks op mijn ipad. Momenteel heb ik er extreem veel last van. Elke pagina op jullie site die ik open op mijn ipad verwijst me door naar de AppStore. Zo erg als nu is het nog nooit geweest. Meestal gebeurt het een enkele keer als ik de site bezoek, maar nu bij elke pagina.

    Ben juist nog aan het testen geweest en momenteel is het gedaan. Nu werkt alles terug zoals het moet. Ik heb ook gelet op de advertenties die rechtsboven openen bij het laden van de pagina, maar die zijn telkens anders en soms opent hij daar niets. De laatste keer bij deze pagina kreeg ik na het laden een venster met de vraag “Wil u deze pagina openen met AppStore?” Daar heb ik annuleren gekozen en nu werkt (voorlopig) alles terug normaal.

  8. Ik heb hier ook op meerdere sites last van. Soms word ik gelijk doorgestuurd naar de appstore, andere keren krijg ik een melding of ik een link naar de appstore wil openen. Vervolgens krijg ik om de zoveel seconden een melding dat safari een link niet kan openen.

    Dit gebeurt meestal als er een reclame van ‘Game of War’ op de site staat, waarna ik naar hetzelfde spel in de appstore word gestuurd.

  9. Origineel geplaatst door Joris
    Ik heb hier ook op meerdere sites last van. Soms word ik gelijk doorgestuurd naar de appstore, andere keren krijg ik een melding of ik een link naar de appstore wil openen. Vervolgens krijg ik om de zoveel seconden een melding dat safari een link niet kan openen.
    Dit gebeurt meestal als er een reclame van ‘Game of War’ op de site staat, waarna ik naar hetzelfde spel in de appstore word gestuurd.

    Precies sit heb ik ook ja

  10. Apple zou vrienden maken om dit soort apps, die steeds irritanter worden, gewoon te bannen.

    Ik snap dat er geld verdient moet worden, maar niet op deze manier! Betaal liever 50 cent meer zodat ik een normale app krijg. En ik denk vele met mij.

  11. Vanuit Cydia gebeurd het nu steeds vaker maar ook sites zoals GoNintendo en iPhoneclub.nl doen het steeds vaker. Kan er wel de humor van inzien dat dit artikel me naar de AppStore redirecte 🙂

  12. Ik heb een enorme afkeer gekregen voor dat candycrush ondanks dat ik het nog nooit gedownload laat staan gespeeld heb. Ik werd zo knettergek van al die candycrush uitnodigingen in m’n Facebook timeline dat ik het geblocked heb op FB. Tenenkrommend vond ik het. Vervolgens floept het nu in irritante advertenties naar boven alsof het onkruid is.

    Misschien is het wel een heel leuk spel. Maar ik heb zo’n negatief gevoel erbij dat ik het nooit meer zal proberen. Goed voorbeeld hoe reclame averechts kan werken. Ben benieuwd of meer mensen dat ook zo ervaren.

  13. Ik surf dagelijks via de iPad naar jullie site en heb er sinds enkele weken ook last van. Is er iets aan te doen?

  14. Ik heb hier ook erg veel last van. Maar dan altijd een game met zo’n groene kikker. Helemaal gek word je ervan. Zou fijn zijn als Apple voor een push bericht zorgt dat zegt: deze site wil u doorsturen naar de AppStore. Of iemand die er een Jailbreak tweak voor weet?

  15. @Jean-Paul Horn: vanuit België.

  16. Gebeurt ook bij Bejeweled; erg irritant is dat.

  17. Origineel geplaatst door Jack black
    Ik heb hier ook erg veel last van. Maar dan altijd een game met zo’n groene kikker. Helemaal gek word je ervan. Zou fijn zijn als Apple voor een push bericht zorgt dat zegt: deze site wil u doorsturen naar de AppStore. Of iemand die er een Jailbreak tweak voor weet?

    Er is een adblocker. Ik weet niet of ie voor ios 7 werkt.

  18. Ik herken niets van bovenstaand doorlinken via deze site, terwijl ik hier meerdere keren per dag via verschillende IOS devices en een PC rondklik..
    Niets speciaals, gewoon iPhone/ipad met laatste iOS versie, PC op win7 en Win8 met gratis virusscannertje voorzien van laatste updates.

  19. Het zou een idee zijn als iedereen de app waar naar geredirect wordt download en dan in de recentie de praktijken van de developer uitlegt en een slechte beoordeling geeft.

  20. @Jean-Paul Horn: klopt inderdaad. Ik hou het alvast in de gaten. Bedankt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.